- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
válasz
Valentino K. #15 üzenetére
Akkor viszont még mindig az Apple Appstore a legjobb mobil alkalmazásbolt, még a túlzott, önkényes szűrésével is. Pedig reménykedtem benne, hogy a Microsoft az arany középutat választja majd a Marketplace-szel, azaz lesz benne szűrés, tehát a haszontalan alkalmazások ki lesznek hajítva, viszont nem fog az Apple mintájára önkényesen csak úgy kitiltani alkalmazásokat.
Karma: én annyit tudok, hogy a Windows/Xbox Live fizetős része elérhető tavaly november óta Magyarországon, viszont csak hitelkáryával lehet fizetni benne, bankkártyával nem. Ezt is csak azért tudom, mert történetesen rendelkezem egy Xbox 360 konzollal és megpróbáltam a Visa Electron bankkártyámat használni az Xbox Live-on, ami nem sikerült. Erre felhívtam az Xbox Live ügyfélszolgálatot, ahol elmondták, hogy a Microsoft üzletpolitikája, hogy csak hitelkártyát fogad el.
Lehetséges, hogy a fizetős alkalmazások is elérhetőek a Marketplace-ben Magyarországról, csak mivel - legjobb tudomásom szerint - a magyarok döntő többsége nem rendelkezik hitelkártyával, ezért senki sem használja ki ezt? Akkor viszont nagy bakot lőtt a Microsoft
-
Maegoss
tag
Érdekes, én úgy hallottam, hogy pont a Windows Phone 7 miatt lett elérhető a Windows/Xbox Live Magyarországon tavaly november óta (a fizetős rész is, más kérdés hogy csak hitelkártyával lehet fizetni, bankkártyával nem
). Akkor most van összefüggés a Windows/Xbox Live és WP7 Marketplace-e között vagy nincs?
Ami pedig az alkalmazások minőségét illeti: azért gondoltam, hogy a WP7 Marketplace-en levő alkalmazások jobb minőségűek, mert tudomásom szerint a Microsoft az Apple-hez hasonlóan nem enged be silány programokat a Marketplace-be. Az Android Market ezzel szemben rogyásig van mindenféle értelmetlen, igénytelen és ismert alkalmazásokat pofátlanul másoló programokkal.
-
Maegoss
tag
válasz
manchester85 #2 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Tényleg olyan siralmas a Windows Marketplace választéka? Ha jól emlékszem, akkor Magyarországon elérhetőek a fizetős alkalmazások is, ugye? Jelenleg egy androidos telefont használok, de nagyon nem vagyok megelégedve az android Markettel, egyrészt mert még mindig nem elérhetőek (root nélkül) Magyarországon a fizetős alkalmazások (kösz, Google
), az ingyenes alkalmazások 90 százaléka meg használhatatlan vacak. A Windows Marketplace-en kapható alkalmazások jobb minőségűek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest