- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
válasz
Valentino K. #15 üzenetére
Akkor viszont még mindig az Apple Appstore a legjobb mobil alkalmazásbolt, még a túlzott, önkényes szűrésével is. Pedig reménykedtem benne, hogy a Microsoft az arany középutat választja majd a Marketplace-szel, azaz lesz benne szűrés, tehát a haszontalan alkalmazások ki lesznek hajítva, viszont nem fog az Apple mintájára önkényesen csak úgy kitiltani alkalmazásokat.
Karma: én annyit tudok, hogy a Windows/Xbox Live fizetős része elérhető tavaly november óta Magyarországon, viszont csak hitelkáryával lehet fizetni benne, bankkártyával nem. Ezt is csak azért tudom, mert történetesen rendelkezem egy Xbox 360 konzollal és megpróbáltam a Visa Electron bankkártyámat használni az Xbox Live-on, ami nem sikerült. Erre felhívtam az Xbox Live ügyfélszolgálatot, ahol elmondták, hogy a Microsoft üzletpolitikája, hogy csak hitelkártyát fogad el.
Lehetséges, hogy a fizetős alkalmazások is elérhetőek a Marketplace-ben Magyarországról, csak mivel - legjobb tudomásom szerint - a magyarok döntő többsége nem rendelkezik hitelkártyával, ezért senki sem használja ki ezt? Akkor viszont nagy bakot lőtt a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest