Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cidan
tag
Olvastam nem rég, hogy a WP8 támogatni fogja a Direct3D-t is, így a DirectX-szel is lehet majd játékokat fejleszteni, szóval, hogy ez jelenteni fog vmiféle előny ta iOS-szel és az Androiddal szemben? Ha jól tudom, akkor azok "csak" a natív kódolást támogatják. Elképzelhető a fejlesztők "rácuppannak" majd erre az újdonságra és játékok terén nő a wp prioritása?
Másik, hogy mivel a támogatva lesz a natív kódok használata, így egyszerűbbé válnak a platformok közti portolások, szóval, hogy milyen szintű app jelenhetnek meg? Gondolom itt nem kell majd olyan kezelőfelületet átrendező appokra várni, mint pl androidnál az sms, dialer, vagy a keyboard appok.
Engem nem a telók specifikációja izgat igazán, hanem maga a rendszer. Szimpatikus lépést tett a MS, hogy törli a zune-t és ezzel létrehoz egyfajta mass storage-ot. Bár ezzel teret ad az appok illegális beszerzésére nem?
Bocs, ha kicsit érthetetlen, de se az okosteló, se az infó iparba nem vagyok belemélyedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest