Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cidan

tag

válasz vicze #21 üzenetére

Köszi a részletes leírást, így már világos az egész. Ha valóban megcsinálja az MS a régebben hírbe hozott nyereség megosztásos stratégiát, akkor könnyen növelheti a felé irányuló prioritást.
    Az alap appok lecserélését illetően, ha a MS döntésén múlik, akkor szvsz nem lesz ilyesmi. Hiszen az összes platformot(win8, wp8) egy dizájn alá akarják hozni, ez a 2 dolog ellenkezne.
    Alapjába véve tetszik az egész wp kezelőfelület, ezzel a több méretű csempés dologgal meg pláne, ám a legjobb dolog számomra, hogy a rendszer működését és szerkezetét felépítő részekben pont azokat a "hibákat", vagy inkább hiányosságokat foltozzák ki, amik eltántorítottak tőle az elején.

Ezen felül, hogy a cikkhez is szóljak, ha a Nokia tényleg kitudna hozni ilyen kaliberű telókat egy komoly hardverrel és dizájnnal akkor erősen elgondolkodom a platformon.

• Cidan

tag

Olvastam nem rég, hogy a WP8 támogatni fogja a Direct3D-t is, így a DirectX-szel is lehet majd játékokat fejleszteni, szóval, hogy ez jelenteni fog vmiféle előny ta iOS-szel és az Androiddal szemben? Ha jól tudom, akkor azok "csak" a natív kódolást támogatják. Elképzelhető a fejlesztők "rácuppannak" majd erre az újdonságra és játékok terén nő a wp prioritása?

Másik, hogy mivel a támogatva lesz a natív kódok használata, így egyszerűbbé válnak a platformok közti portolások, szóval, hogy milyen szintű app jelenhetnek meg? Gondolom itt nem kell majd olyan kezelőfelületet átrendező appokra várni, mint pl androidnál az sms, dialer, vagy a keyboard appok.

Engem nem a telók specifikációja izgat igazán, hanem maga a rendszer. Szimpatikus lépést tett a MS, hogy törli a zune-t és ezzel létrehoz egyfajta mass storage-ot. Bár ezzel teret ad az appok illegális beszerzésére nem?

Bocs, ha kicsit érthetetlen, de se az okosteló, se az infó iparba nem vagyok belemélyedve.

Új hozzászólás Aktív témák