- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Nem nagyon tudnak mit kezdeni a gyártók ilyen megkötések mellett. De előbb-utóbb össze kell kapják magukat eléggé ezen a téren, mert WP7-en még kevesebb a megkülönböztető jegy mint Androidon. Lényegében mindegyik készülék magas minőségű, hasonló kinézetű és csaknem azonos tudású.
Valamivel ki kell tűnni, az egyik ilyen dolog lehet az exkluzív szuper Appok.
Én még nagyon örülnék ha végre valaki dobbantna egy nagyot a telefonok kamerája terén is, mert eddig csapnivaló amit a legnagyobbak is művelnek... -
h-yle
addikt
Engem valahogy nem zavar, ha az egész bloatware vonal eltűnik a süllyesztőben (nem fog).
Egyszer-kétszer talán beletrafálnak a gyártók pár használható alkalmazásba, de a legtöbbször használhatatlan szemét (vagy csak szimplán van rájuk jobb alternatíva) az összes app amit a telefonra telepítenek. -
A Samsung nagynehezen kiizzadt egy eBook alkalmazást is magából a Samsung Zone-ra, mondjuk próbálni nem próbáltam, mert az Amazon Kindle app mellett nincs szükségem rá. Egy szót megérdemelhet.
-
Valentino K.
senior tag
A HTC hubbal az a baj, hogy már-már tocsog az eyecandy effektektől. Az első héten tök jól mutat amikor zuhanórepülésben átsuhansz a felhőkön majd megjelenik előtted a sense ui-s időjárás\óra kombó, meg a htc bónusz alkalmazásai, de hosszú távon irtó idegesítő. Főleg akkor amikor 3-4 város van hozzáadva az időjárás előrejelzőhöz, megpróbálsz köztük mozogni, s mindig meg kell nézni a zavaró animációt, ha ráápdételsz, akkor megint...grr
Hab a tortán, hogy a legjobb dolgot sikerült elcseszniük(de lehet, hogy ez csak nálam nem múkodik), méghozzá a live tile frissülését. Nekem nem frissül így az időjárás, pedig pont ez lenne a lényeg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest