- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
<Adamsky> #19 üzenetére
Szerintem meg rágod a szart, már ne haragudj.
Megoldható, gond nélkül megy, de Neked szar, mert telefon helyett, számítógépen kell megtenned (megjegyzem 5 kattintásból) - sőt még ez sem igaz, mert egyenként felvihetnéd a telefonba is ezt..
De rendben, ez a Te álláspontod, mindenki más, akinek ez így megfelel, meg csak villog az "okos" telefonjával, veled ellentétben aki a "szűk" rétegbe tartozol - mert így álltál neki az egésznek.No mindegy, rúgtunk még egyet a Windows Phone 7-be.
-
Blyan
félisten
Perszem, a Nokia maps nagyon várós, de értelemszerűen nem erre gondoltam.
Nézd a mostani telefonjainkon a front facing camera támogatás, mint halottnak a csók.A többi meg mind rumour jellegű dolog, ami vagy igaz vagy nem, simán lehet az Apollo része.
Szóval, tartom amit mondtam,és most pontosabban teszem: a mostani WP7 telefonok tulajai túl nagy változást nem látnak a mostani Betahoz képest. Ami nem probléma, csak nem kell meglepődni.
-
Blyan
félisten
Szerintem sok változás nem áll be a végleges mangoban, a Beta főleg a fejlesztők miatt került kiadásra, hogy mire megjelenik a Retail, addigra előállhassanak a saját, Mango kompatibilis alkalmazásaikkal, apróbb simítások, hibajavítások, szerintem ennyi.
Nézem a cikkben a képet... és filóztam, hogy csak a jobb láthatóság(fotozhatóság) kedvéjért van fehérre állítva az alapháttér a Samsungon, vagy valami egyéb perverz oka van-e.
-
Blyan
félisten
A Mangóban a FB eventek is leszinkronizálódnak, láthatóak lesznek az esemény falán lévő hozzászólások, a résztvevők ( a szokásos, attending, maybe attending, awaiting response csoportosítással).
Sajnos a Google naptárnál továbbra is csak a főnaptárat lehet majd szinkronizálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest