- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"A Google naptárban beállítod és leszinkronizálódik..."
Ez így azért szerintem elég gyenge. Főleg mert ezt más rendszerek (de akár még a korábbi Win-ek is) tudták. Értem (és tudom), hogy így megoldható, de tudod ez a jobb kezemmel a bal fülemet tipikus esete. Na, mind1. Ez van. Csak abban is tuti biztos vagyok, hogy ezt majd pár verzióval később, mint valami forradalmi újítást fogják az embereknek eladni. Lásd multitask és vágólap. Kicsit LOL az egész.
-
oO7
őstag
hát csakhogy egy párat említsek (ezek persze mind feltételesek és meg nem erősítettek, deee a remény hal meg utoljára
)
Nokia arról mesélt, hogy a maps API Nokia Maps lesz... ez egyelőre még nem így van...
Front facing kamera támogatása... SDK-ban van, de demózva még nem volt sőt megerősítve sem, hogy valóban lesznek is olyan készülékek amiken lesz előlapi kamera... csak úgy offban írom, hogy Nintendo 3DS, Android, iKütyük, PSP Vita mind támogatja vagy beépítve vagy 3rd party alkalmazáson keresztül az előlapi kamera által a head trackinget... hint: Kinect for Windows Phone ??? (sok kérődjellel)
Felvetődött az in-app payment lehetősége is, mint logikus és lehetséges lépés
Aztán, ha jól tudom még az NFC support sincs 100% -osan kizárva...
(#12) ZP67: mangotól már tudja a WP7 is
-
oO7
őstag
óóó ez a béta ez még tényleg béta... az RC az ami után már csak kis simítások vannak... most még mindig vannak funkciók amik benne sincsenek az SDK-ban, sőt még csak nem is demózták őket, csak sejtjük, hogy igen nagy valószínűséggel ott lesznek...
lesz itt még meglepi szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest