- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #24 üzenetére
Nyilván a WinMo-sok (én is az voltam sokáig, és most is van még) sok dolgot hiányolnak, de ez a rendszer más irányba mutat. Megjelenés előtt sokkal rosszabb képet festett az MS és a reklámok, de mire kijött, egész jó lett - és lesz is, ahogy nő az oprendszer verziószáma. De ettől ez sosem lesz WinMo, az a korszak elmúlt.
-
válasz
<Adamsky> #19 üzenetére
"Lásd multitask és vágólap. Kicsit LOL az egész."
Teljesen új stratégia van a multitaskra, amit eddig valóban nem nagyon lehetett sehol látni. Az állapotokkal hasonlóan játszanak, mint az Apple, de azért ez más - még mielőtt valaki lopást kiáltana.
A vágólap sem teljesen olyan, mint a clipboard egy PC-n, de ez gondolom nem meglepő. Szóval érdemes kicsit utánaolvasni, mielőtt azt mondanánk, hogy lol az egész.
-
-
Blyan
félisten
válasz
<Adamsky> #19 üzenetére
Szerintem meg rágod a szart, már ne haragudj.
Megoldható, gond nélkül megy, de Neked szar, mert telefon helyett, számítógépen kell megtenned (megjegyzem 5 kattintásból) - sőt még ez sem igaz, mert egyenként felvihetnéd a telefonba is ezt..
De rendben, ez a Te álláspontod, mindenki más, akinek ez így megfelel, meg csak villog az "okos" telefonjával, veled ellentétben aki a "szűk" rétegbe tartozol - mert így álltál neki az egésznek.No mindegy, rúgtunk még egyet a Windows Phone 7-be.
-
oO7
őstag
válasz
<Adamsky> #14 üzenetére
Outlookban is és a Live-os (webes) naptárban is lehet ilyen "bonyolult" bejegyzést felvenni (ami valószínűleg helyesen fog a telefonra szinkronizálódni)... viszont telefonon tényleg nem lehet ilyen bejegyzést csinálni, vagy ha lehet akkor nagyon jól álcázzák mert most vagy 10 percig játszottam vele és nem találtam rá lehetőséget...
-
válasz
<Adamsky> #14 üzenetére
Hát a napokat külön kell szerintem megadnod, legalább is én nem látok lehetőséget arra, hogy x y z napot jelöljek egy eseményen belül, csak tól-ig van.(ha tévedek, majd valaki kijavít..)
Ismétlődést viszont lehet: egyszer, minden nap, minden hétköznap, minden adott nap(tehát ma nézve, minden hétfő), minden adott nap(mára nézve minden hó 11.-e), vagy minden adott nap(minden julius 11).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest