- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Relax!
Itt egy páran nagyon magukra vették a dolgot, pedig nem volt "címzettje" annak amit írtam. Ez egy szubjektív vélemény, amit most is fenntartok. Arról viszont nem nyitok vitát, hogy sok tekintetben a korábbi rendszerek többet tudtak mint a jelenlegiek...
A félreértések elkerülése végett: nekem egy "robotos" telefonom van, és azzal sem voltam maximálisan megelégedve ilyen szempontól. Ott viszont mindenféle "3rd party" app-al azért sok mindent meg tudtam oldani (PC nélkül)Ide csak azért írtam, mert annak ellenére, hogy most ilyen tellóm van, azért érdekel a többi rendszer is (főleg mert Win Mobile-ról jöttem át), és szeretnék tisztán látni. Ennyi.
Köszönet a néhány segítőkész és kulturált válaszért!
-
<Adamsky>
nagyúr
"A Google naptárban beállítod és leszinkronizálódik..."
Ez így azért szerintem elég gyenge. Főleg mert ezt más rendszerek (de akár még a korábbi Win-ek is) tudták. Értem (és tudom), hogy így megoldható, de tudod ez a jobb kezemmel a bal fülemet tipikus esete. Na, mind1. Ez van. Csak abban is tuti biztos vagyok, hogy ezt majd pár verzióval később, mint valami forradalmi újítást fogják az embereknek eladni. Lásd multitask és vágólap. Kicsit LOL az egész.
-
<Adamsky>
nagyúr
Kössz szépen az infót!
... ahogy sejtettem. Mindenhol ezt olvasom, hogy a PIM funkciók így, meg úgy fejlődtek a különböző rendszereken, mert ugye most már mindenféle közösségi rendszerekkel szinkronizál a cucc, meg fellőhetünk mindent a felhőbe.
Közbe viszont a naptár vagy a teendők teljesen elbutultak. De említhetném a kontaktok kezelését is.
Nekem a Windows Mobile 2003SE-s Loox720 már évekkel ezelőtt többet tudott ennél.
Mondjuk azzal is tisztába vagyok, hogy egy szűk réteg tagja vagyok, aki használni akarja ezeket az "okos" telefonokat, nem csak villogni vele. Remélem azért idővel újra feltaláljuk majd a kereket. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
WP7 alatt van lehetőség "bonyolultabb" naptárbejegyzés készítésére?
pl. a jővő héttől kezdődően (július 18.) három héten keresztül, minden héten hétfőn, kedden és csütörtökön 6-8-ig lenne egy adott programom. Meg lehet ezt csinálni úgy, hogy egy "appointment"-ként kezelje azt a rendszer?Ja, és mi a helyzet a task-ok kezelésével? Ismétlődő teendők? Pl. minden hónap 8. napján jelezzen, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest