- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
RaveForce #41 üzenetére
Ne állítsd magyarra a régiót és a kereső gombja nem a nyamvadt bing weblapot hozza be!
A rendes kereső app rendelkezik a hagyományos keresés mellett rendelkezik qr és microsoft tag olvasóval, helykeresővel (poik közt keresne, ha ismerné kishazánkat), zeneazonosítóval (bár tudását nem nagyon teszteltem még - de valaki már ph-n írta, hogy elég faxa), valamint hang alapú kereséssel is. -
doncortio
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz
burgatshow #35 üzenetére
Jól vizsgázott a Bing Music search.
Powered by WP7 Mango
-
burgatshow
veterán
Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy mi a szám előadója és címe ami a mango debut video alatt van?
Köszi előre is!
-
-
Blyan
félisten
Azok a szabadalmak, amiket foggal körömmel védenének, csak az USA-ra vonatkozik, azon a piacon kukacoskodnak, még több lét akarnak bezsebelni, ez a szép amerikai állom (amit most minősítettek vissza
).
Jók az Apple termékek, az ideológiát viszont sem benyalni nem kell, sem gyártani hozzá. Fogyóeszköz, megveszi az ember vagy sem, ennyi.Én venném, simán, szarok rá, hogy kivel trollkodnak, de az itthon feltornászott ára számomra drága, és nem feltétlenül azért, mert nem tudnám megfizetni.
-
gzbotii
nagyúr
en is igy vagyok, de szeritne azert te is tudod, az apple elege trolkodik [pl HTC, SAMSUNG- bar veluk jogosan is] es azert igy elmegy toluk az ember kedve.
levedtek az erintokijelzot es mar csak ido kerdese mikor sarcoljak meg a fel vilagot...
ezert zavar ez az egesz apple dolog. es tudom , h magamal b@szok ki, de egyelore wp7 aztan lehet majd probabol hosszab-rovidebb idore beszokik egy olyan is -
Blyan
félisten
Sosem értettem ezeket az sztivit tömni ellenérzéseket, a csávó milliárdos céget visz, és ezen nem csorbít semmit, hogy nem veszitek meg amit kínál, cserébe aki elvből ugorja át az iPhone-t, pedig érdekelné, az magával cseszik ki. Szerintem.
A WP7 nagyon bejött nekem, a rendszer szempontjából viszont kritikusan fontos időszak elé nézünk, a Mango és a hozzá gyártott készülékek sikere eldöntheti a platform sorsát (és akár a legfelső csúcsra is repítheti).
Nagyon kíváncsi vagyok, bár előre látnék 1-2 évet. -
-
Blyan
félisten
válasz
Valentino K. #26 üzenetére
Csak súlyban böszme, amúgy méretben nem vészes. Kicsit én is bánom, hogy nem vettem HD7-et, de nem panaszkodom, abszolút elégedett vagyok a trófeámmal.
-
Valentino K.
senior tag
Rendelj Magyarországról ha függetlenül akarsz, lehet még szállítással is olcsóbb ezek szerint, mintha Romániában vennéd
Én megszabadulnék majd a Trophym-tól, csak nem lehet, mert céges teló
Mocskosul tetszik a HD7, azt hittem, hogy a 4,3 sokkal nagyobb. Pár napja Sensationt próbáltam ki, s meglepődtem. Annyival nem is nagyobb a készülék, mint a Trophym. -
gzbotii
nagyúr
válasz
doncortio #20 üzenetére
en is egyetemista vagyok, es az ev elejen, meg egy SE V640i
volt, addig csereltem [8 honap altt 8 telo] es potoltam ra, h most optimus 7 van..
a wildfirem csereltem ra plusz 12.0000
sajna itt nalunk [romania] ritka mind a feher hollo a wp7-es telo. meg a tel keresekedoknel sem talasz ezert dragabb is mind nallatok.de mar 2 napja elvezem a tarsasagat szerncsere
ja, engem is az ilyen fundango/kenvelo/globe shop-ok lenullazank
-
doncortio
senior tag
Mondjuk mivel nem vagyok még 18 (egy év múlva...) és csak diákmunkám van elég nehezen jön össze a pénz
főleg úgy, hogy a mostani telómért (xperia x8) is csak 22-t ajánlottak
A kes így nyáron meglett volna csakhát elsétáltam egy Fundango üzlet mellett, be mentem az Office Shoes-ba és... Hát ennyi volt a kes
van még egy tizesem, ha a telefont elpasszolnám lenne úgy 30
-
hdanit610
aktív tag
Ne felejtsük el a cikkben hallható zenét, ami nagyon-nagyon jó!
Wp7 egyre jobban tetszik, eljött az idő, hogy legyen egy Omnia7-em!
-
Speedricsi
tag
-
gzbotii
nagyúr
emberek, nekem 20+ (drb.) telfonom volt mar ebbol, 2 androidos, de allithatom kozel sem allnak a wp7 szintjehez. imadom, erezheto, h masabb es komojabb, a hardveres kikotes sem hiaba van
varom mar a mangot -
Blyan
félisten
Amúgy a szerkesztőségben valaki (dr.Kind esetleg) használ valaki WP7-et?
miajaza www.adatum.com?
(#6) =Mentor=
Már pedig a csempés megoldás a jövő itt, a majdani WP8 sőt az asztali Win8-is és úgy hírlik az Xbox is kap belőle. -
=Mentor=
őstag
Nem rossz rendszer ez a WP7 Mango, de a csempés megoldás továbbra sem tetszik...
-
moonman
titán
it's done when it's done.
"For those of you wondering when Mango will officially launch, there is no one answer as we will be launching Mango via the carriers and each carrier will have its own timeline. The general target we are all looking at globally, however, is later in the 2011 calendar year."
-
Arról nincs valami infó, hogy mikor fog hivatalosan az éterbe kerülni a mango?
-
RaveForce
veterán
Wp7 <3
-
caizzz
senior tag
"Szeptember elsején"
akkor bazeg
-
Alwares
aktív tag
Izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hónap. Mango, új készülékek, devreg és magyar market.
Nekem már fenn van a Mango a Hd7-esemen és mintha megtáltosodott volna a teló. Nagyon szeretem, sokkal kényelmesebb, gyorsabb, jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest