- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gzbotii
nagyúr
en is igy vagyok, de szeritne azert te is tudod, az apple elege trolkodik [pl HTC, SAMSUNG- bar veluk jogosan is] es azert igy elmegy toluk az ember kedve.
levedtek az erintokijelzot es mar csak ido kerdese mikor sarcoljak meg a fel vilagot...
ezert zavar ez az egesz apple dolog. es tudom , h magamal b@szok ki, de egyelore wp7 aztan lehet majd probabol hosszab-rovidebb idore beszokik egy olyan is -
-
gzbotii
nagyúr
válasz
doncortio #20 üzenetére
en is egyetemista vagyok, es az ev elejen, meg egy SE V640i
volt, addig csereltem [8 honap altt 8 telo] es potoltam ra, h most optimus 7 van..
a wildfirem csereltem ra plusz 12.0000
sajna itt nalunk [romania] ritka mind a feher hollo a wp7-es telo. meg a tel keresekedoknel sem talasz ezert dragabb is mind nallatok.de mar 2 napja elvezem a tarsasagat szerncsere
ja, engem is az ilyen fundango/kenvelo/globe shop-ok lenullazank
-
gzbotii
nagyúr
emberek, nekem 20+ (drb.) telfonom volt mar ebbol, 2 androidos, de allithatom kozel sem allnak a wp7 szintjehez. imadom, erezheto, h masabb es komojabb, a hardveres kikotes sem hiaba van
varom mar a mangot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest