Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

azért ne már, hogy ez egy ekkora problémát jelent, ha nagyon kell, mindenki ismer egy embert, aki ezt 2 perc alatt megcsinálja neki, az anyuka kategróiára meg annyit, hogy a szüleimnek évekig volt az alap nokia dallam a csengőhangja, és mégsem mentek a dunának. egy okostelefonban ne ez legyen már az elsődleges feature. én is örültem, mikor megjött, visszaraktam a már 4 éve megvágott imperial marchot (ha egész számot akarsz berakni, konkrétan úgy ekll vadászni, hogy ne legyen idétlen), le volt tudva a történet, igazából ha lett volna egy classic phone csengőhang, nem is szaroztam volna vele, nálam a telefon nem divattermék, hanem használati tárgy. ha meghallom, hogy csörög és fel tudom venni, akkor ok.

az meg, hogy bele tudsz nyúlni a telefonról a filerendszerbe, igenis okoz problémákat. az androidba annyira könnyű belenyúlni, ami mondjuk egészséges lehet egy pc-nél, de nekem sok egy mobilnál. rengeteg téglát visznek szervízbe az emberek, miután megpróbálták függetleníteni, vagy custom romot rakni rá.

valaki írta korábban, hogy optimus 7-re nem elérhető a mango, nekem a magyar hivatalos forrásból származó E900 simán befrissítette magát zune-on keresztül, tethering és rejtett wifi is lesz rá hamarosan

Új hozzászólás Aktív témák