- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit takarítottam, mert nagyon kezdtetek eltárni a témától! Arról már említést sem tennék, hogy a warez, mint olyan, tiltott, így jó lenne nem itt kibeszélni az ehhez köthető dolgokat!
Ennek ellenére igyekeztem bent hagyni a segítő szándékú hozzászólásokat, hogy megoldhassa a telefonnal kapcsolatos problémáját, de a továbbiakban hanyagoljuk a témát!
Köszönöm
-
válasz
Arthuro_Adam #910 üzenetére
Belfiore kedvenc mondatát idézve, még a Mango megjelenése előtti időkből: Just a rumor..
-
Azt esetleg, hogy így néz ki, de a wp felületében pont az a lényeg, hogy minden dinamikusan tud változni, minden gyors, és zökkenőmentes, és bizony a csempén túli dolgok is hozzátartoznak az UI-hoz, és azok adják az egész lényegét
De persze valóban nem rossz, de az eredeti azért más
-
Hát ha ez így lesz, akkor azért tényleg tehet egy szívességet az MS..
Ezt már nem lehet megmagyarázni azzal, hogy a vas nem bírja, meg a kernel, meg ezaz. Ez színtiszta kicseszés a userekkel, akik valljuk be, ha már tényleg sokan azt mondják, hogy a wp7 tábor volt a betateszter, akkor ez a NoDo előtt kezdő, azaz 1st gen telefonnal rendelkezőkre hatványozottan igaz. És pont velü(n)k csesznek ki..
Ha meg tényleg csak a főképernyőből áll a 7.8, akkor meg még az év vicce is, ha a 1st gen kimarad..
-
Mondjuk részemről erre várok már rég óta. Hülyét lehet már attól kapni, hogy nyomják az emberre az ezerféle kütyüt, aztán van otthon 20 féle cuccod, és mind más.
Most lesz egy PC, azon dolgozol, menet közben egy tablettel folytatod a dolgot, vagy ha más nincs előkaparod a telefont, és azon, este pedig alvás előtt lehuppansz az x-box elé, és jöhet a szórakozás. Sőt X-Box mellett asztali PC lehet nem kell, ha valakinek elég egy Surface Pro tudása mondjuk...
Mindezt pedig úgy teheted, hogy egyik eszközről a másikra átülve szinte észre sem veszed, hogy már máshol vagy. Minden kompatibilis mindennel, nem kell semmi ilyesmivel vacakolni, mindig, minden kéznél van, ami kell. Ennyi elég is.Csak az a baj, hogy ezt így egyben kellene látnia a consumer közösségnek is, és jelenleg ebben, mármint ennek az egész egységnek az együttesen kezelésében, annak együttes elképzelésében az MS kommunikációja kellene legyen a fő irányvonal, erre pedig valahogy nem nagyon akarnak még ráfeküdni..
A csalódottságot pedig azért megértem mindenki részéről. Magam is az vagyok kissé, bár azt nem vártam, hogy a 1st gen cuccomból majd egycsapásra csúcsgép lesz ősszel, de azért egy új homescreen-nél kicsit többet vártam..
A Lumia tulajok pedig valljuk be, azért jogosan bosszankodnak, bár ebben pedig inkább a Nokia a ludas..
Annak idején mikor vártuk a wp7-et, már akkor megmondtam, hogy elég gáz, hogy a szövetséges Nokia akkor szállítja az első telefonokat, mire én a HTC-m már meguntam(azt meg ugye tudjuk, hogy a HTC 2nd gen is előbb jött, nemhogy a 1st, mint az első Nokia). Tessék, itt az eredmény..
Csak az a baj, hogy a vásárlók jelentős részét ez rohadtul nem érdekli, csak az, hogy a drágán vett telefonjuk már le is van t***va.. Bár sokakat lehet ez sem.. -
Tetszik, amit eddig láttam/olvastam, bár a frissíthetőség hiánya miatt kicsit bosszankodok, de valahol érthető a dolog azért..
Viszont jó lenne most konkrétan tudni, hogy mit takar 7.8-as update, és 1st gen megkapja-e.Ez a surface is felcsigázott és gondolkodom, hogy kellene egy, viszont akkortájt kellene telefont is cserélnem, főleg, ha a Trophy-val elmehetek ahova akarok, a kettő együtt viszont sok lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest