- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Az érdkes, szvsz akkor LG lemarad, egy plattformra alapozni kockázatos.
Zte meg szerintem csak kivár, kínában amúgy is siker a wp, nem hiszem, hogy a hazai piacot ne ők és a huawei látná el wp8-cal.
Mindegy, ezeken kivül is lesz kinálat, mokia, htc, samsung. Várhatóan samu is jobban ráfekszik wp8ra és nem két készüléket adnak ki, nokia meg szerintem ontani fogja a telefonokat, én jővő év végéig minimum 6-7 telefont várok. -
zsigus
őstag
"3 SoC, RAM tér el itt-ott és a kamera"
A kamera nem hiszem, hogy érdemben befolyásolná a telefon sebességét, és fogadni mernék rá, hogy nem is az MS írja a kamera szoftverét. (lehet, hogy van egy stock szoftver, de általában a gyártók szokták a megfelelő szoftvert írni a kamerákhoz, a drivert pedig tuti.).
Ha rosszul mondom majd kijavít valaki...
-
Sn[4k3]
senior tag
"WP-nél pedig már azért változatosabb hardvereken"
Jó vicc. Ennél még az iOS is változatosabb vasakon repeszt. Három SoC-ra pakolnak eddig WP7-et: Qualcomm MSM7227T, QSD8650, MSM8255T. Egyedül a RAM tér el itt-ott (Lumia 610 256, Omnia M 384, HTC-k 576) és a kamera, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest