- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTS
csendes tag
Nem tudom van aki Mer és Nyer de persze van aki Mer és inkább csak Nyel! Van akinek a szimpla WP jön be van akinek meg az ilyen módosított fizess ember ha nem vagy képes magad kézben tartani rendszerek.
-
szasza_xp
senior tag
Én a wordpress.com -ot használom, ingyenes, pár megkötéssel, de legalább nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznom

-
PaleeCa
csendes tag
koszi a leirast, nagyon jo. Mar ki is kapcsoltam. nem tudtam miért van ez!
-
dudika10
veterán
Jó kis cikk, köszönöm!
"Sokkal inkább azzal foglalkoznék, hogy a WordPress egyik kisebb hibájának ami nem is hiba csak egy felesleges plusz szolgáltatás kiiktatásával foglalkoznék." ezen a mondaton megakadt a szemem, kis javításra szorul
-
PTS
csendes tag
válasz
Kai Hansen
üzenetére
Sajnos nem csak neked de ahogy látom nem sikerűlt időben megoldani a problémát de sebaj itt a közvetlen link amiről pillanatok alatt letölthetitek: WordPress 2.7
-
Kai Hansen
csendes tag
Köszönöm a cikket, de nekem nem engedi letölteni a word-press.hu-ról a 2.7-es word presset, letöltésnél mindig visszadob a kezdőoldalra, csak nálam van ez a hiba?

Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő