- Apple Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTS
csendes tag
Nem tudom van aki Mer és Nyer de persze van aki Mer és inkább csak Nyel! Van akinek a szimpla WP jön be van akinek meg az ilyen módosított fizess ember ha nem vagy képes magad kézben tartani rendszerek.
-
szasza_xp
senior tag
Én a wordpress.com -ot használom, ingyenes, pár megkötéssel, de legalább nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznom
-
PaleeCa
csendes tag
koszi a leirast, nagyon jo. Mar ki is kapcsoltam. nem tudtam miért van ez!
-
dudika10
veterán
Jó kis cikk, köszönöm!
"Sokkal inkább azzal foglalkoznék, hogy a WordPress egyik kisebb hibájának ami nem is hiba csak egy felesleges plusz szolgáltatás kiiktatásával foglalkoznék." ezen a mondaton megakadt a szemem, kis javításra szorul
-
PTS
csendes tag
válasz
Kai Hansen #1 üzenetére
Sajnos nem csak neked de ahogy látom nem sikerűlt időben megoldani a problémát de sebaj itt a közvetlen link amiről pillanatok alatt letölthetitek: WordPress 2.7
-
Kai Hansen
csendes tag
Köszönöm a cikket, de nekem nem engedi letölteni a word-press.hu-ról a 2.7-es word presset, letöltésnél mindig visszadob a kezdőoldalra, csak nálam van ez a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő