Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
más - tftp-t nem próbáltad? boot során (még a FW betöltése előtt) be kellene jönnie a pre-boot tftp szervernek ~ 5 mp-g ami alatt tftp-vel fel kellene tudjál tölteni új fw-t. Ha csak simán elkonfiguráltad a rootert ennek fel kellene jönnie a tényleges fw boot előtt.
Pingre nem válszol az if, csak veszi a tft kapcsolódási kísérletet és nem lövi le a pre-boot-ot ha egyszer csatlakoztál. -
wolfnet
tag
igen-igen, TTL es. Először levágtam a csatlakozót, majd lehúztam róla a burkolatot. Innen tudom a pinek kiosztását színek szerint. Ezután bicskával leblankoltam az öt színt. A routerre előre forrasztott 3 kábelhez hozzáforrasztottam a nokia kábeleit az általam helyesnek vélt sorrendben.
-
wolfnet
tag
i see. A routerről minden tudok. Ahogy fent le is írtam nem igazi tégla. Csak az interfészeket vágtam el a config elrontás miatt. Így az egyedüli visszaállításhoz kell egy konzol.
Én úgy gondolkoztam, hogy a srác a videóban is ilyen kábelt használ. Amikor szétszedte, a csatlakozónál a pin kiosztások stimmelnek. A kék és a fehér van egyedül felcserélve az én kábelemben, ennek megfelelően forrasztottam össze a nyákra.
szerk@: igen, tudom hogy nem szabvány rs232, hanem ttl rs232. Ezt is írtam. Várok a ttl-es adapterre hongkongból, a ca-42-es kábellel pedig így jártam. Ha konkrét ötleted van, esküszöm megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest