- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
Ennyi? Pedig a konfigodnak alapból vinni kellett volna. Nemèrtem....... Rengeteg helyen írják hogy ez a megatextúrázási technika amit a játék használ, olyan random bugokat okoz hogy azon csak akkor tudsz végigmenni ha lefekteted a gépházat és rálépsz.
Overclockersen, Tomshardvare stb meg olyanok vannak hogy gyakorlatilag fél millás konfigokon is produkál idegesítő dolgokat.Ja egy tanács: utolsó előtti fokozaton tolom, nagyon ajànlom hogy lessed a titkos dolgokat mert nagyok jó kis upgradek vannak a fegyverekhez.
-
XXArcAngelXX
tag
Te hallod... passzolom. Nekem ilyen gondom nem volt.
Nem tudom. De majd elé ülök és utàna nèzek a kedvedért.Várjál csak... mikor elfognak kit hagysz életben? Mert én elsőre a fiatal srácot hagytam hogy a doki végezzen vele.
Az a krematórium ha jól emlékszem. Kulcs megszerez. Ajtó kinyit. Sérült cimbit nyakadbavesz, uzsgyi kifelé...
Milyen katona lök ki -
XXArcAngelXX
tag
Passzolom.... de olyat viszont csinàl a game hogy elakadsz a semmiben
Ráadásul mondjuk olyankor amikor visszavonulnál újratölteni és oldalról a srapnel puskàs Übersoldat meg már annyira közel kerül hogy mandulavizsgálatot csinàl a stukkerrel
Figyelj ez a játèk elején van ugye? Amikor a kastélyt rohanjátok meg? Azt hiszem a sprintelést is nyomni kell mellé. -
XXArcAngelXX
tag
Utolsó előttin jàtszom, és tényleg ha nem gabalyodsz közelharcba akkor is lemészárolsz mindenkit. Robotok a legjobbak: ha lövöd őket néha a karokkal védik a pofájukat. 1 Tesla gránát az arcukba és a szemük alatt a torzó találkozásánál 3 lövés a nagy hegesztő puskából, tüzelő üzemmódban. Utána meg lehet szedni az armort jócskán.
-
XXArcAngelXX
tag
Üdv profihardver! Annyiban csatlakoznék wolfman a véleményéhez hogy ha nagyon akarod akkor lehet olcsóbban is eredeti játékot szerezni tisztán. Linket meg ilyeneket nem dobok mert azért koki van... De vannak olyanok akik pl Steamen premier megjelenéskor tudnak szerválni játékokat fél, harmad!!! áron.
Gugli a barátod. -
XXArcAngelXX
tag
Konkrét fps számot nem tudok mondani, én nem nèzegetem mert szerintem ha egy játékot szeretsz és korrektül megy akkor nem mèrvadó single player-be. Persze online-multi esetèn akadnak gondok mondjuk bf4-nél, 27-32 FPS között mocorog high körüli beállítàsokkal (2 hete próbáltuk Lanpartyn) de arra meg ott a PS4. Wolfenstein: Akadást nem tapasztalok, csak àtvezető animációknál fordul elő, persze ahogy fentebb is írtam meg kell alkudni picit. 2 napja lett egy plusz ssd-m. A jàtékok arról futnak. Nem vagyok tech guru de lehet jót tesz a dolognak hogy a vga 4gb fedélzeti memóriával rendelkezik. ( meg ne kövezzen senki, azt mondják szegény vga-m nem tudja kihasználni teljesen) A proci 3,9-en megy a ram 2133mhz cl11-en.
Jó pèlda az AC: Black Flag: Konzolon nagyon folyamatos, öcsém dícséri. Én pc-n csak azután játszottam végig és tudtam maxon hibàtlanul futtatni amikor a második javítás kijött hozzá, steam lefrissítette, annyi hogy (utánaolvastam, nevét passzolom) azt az effektet ami a napfény kezeli vagy miazt offoltam, és eltűntek a szines karakter szemek is az eredeti játék javitása után ( volt lila, sárga, meg olyan takony zöld is hogy mèg).
-
XXArcAngelXX
tag
Pc-n tolom. PS4-re àltalában az akció/kaland/verekedős játékokat szoktam megvenni (barátnőm, öcsém, haverock, ezeket kultiválják). Persze akad kivètel, de a sport, illetve autós játékokat kifejezetten kerülöm. De megint csak akad a felsorolással is kivétel mert el sem tudnám képzelni a Killzone-t PC-n, az egyik legjobb fps amit ismerek.
-
XXArcAngelXX
tag
Nekem tegnap jött meg a jàték, és semmi problémám vele. Minden maxon, gyönyörűen fut. Annyit vettem észre hogy bizonyos esetekben a felületek körvonalai körül némi hajszálvékony elmosódàs van, az àrnyékok részletességét vettem lejjebb és ez el is múlt. A többi meg nem tűnik fel mert jàtszok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest