- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
szupermacs #13 üzenetére
A kezdőknek gyorsan kell tanulni.
-
imibogyo
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Elég volt egy-két multi-meccsben részt venni, az ember már is megtudta. Q3-ban sem kürtölték szét a világba a "rocket-jump" lehetőséget, mégis futótűzként terjedt a híre. Én az ET-ben is maximum 1-2 hét után megtudtam, hogy van ilyen.
-
imibogyo
veterán
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Ez nem túl korrekt részükről.
Viszont ez mindenkinek a rendelkezésére áll, tehát nem úgy használnak valamit, hogy te ne tudnád. Én úgy kezeltem anno ezt, mint egy beépített "superjump" lehetőséget. Ha valaki használta, használta, ha nem nem. Én ettől még nem kerültem hátrányba soha, vagy a ranglistán lejjebb ET-ben, csak mert nem használtam "superjump"-ot. Sőt rengetegen úgy haltak meg sorba, hogy használták.... Egy jó játékos vele és nélküle is jó játékos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 128Gb, Fekete - (151)
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest