- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
"Berakom a fiókba, aztán veszek egy másikat."
+1
Ennyi lenne a lényeg.
Amúgy azoknál az arcoknál akikről tudom hogy KP-val,vagy arany AmEx kártyával mennek I5s-t vásárolni,nem is kérdés hogy nem a hardveraprón landol a féléves,éves,csúcsmodell,(miközben a tenyerüket dörzsölgetik mekkora jó befektetés volt a szifon,mert nem a vételár felét bukták el fél év alatt,csak a 30%-át) hanem kb repül be a fiókba,vagy jó lesz játszani a porontynak.
Használati eszköz,szerszám,amivel pénzt keresnek,nem pedig státusszimbólum mint a 4-es villamoson a hülyegyerekeknél,akik egymást fotózzák a facséra,lehetőleg úgy hogy látszódjon az Apple logo...A Wp kétségtelenül sokat fejlődött az elmúlt években,de még mindig vannak olyan,számomra zavaró tulajdonságai amikkel nem tudok együtt élni,az olcsóbb készülékei vitán felül agyonverik az olcsódroidokat,ám a világszintű térnyeréshez a drágább modellek elfogadottsága,terjedése kellene.
-
Assdak
őstag
-
batai15
félisten
Ismét nincs igazad. Sokan hidd el keményen meg dolgoznak érte. Más zsebébe meg ne turkálj.és nem csak szinfonról van szó itt.más szóval, tegyük fel ,nem vagy dusgazdag, de meg tudsz venni egy szifont előfizura pl.
Azt történik valami , és kénytelen vagy eladni. Akkor ha kapol érte 50 ezert vagy 100 at akkor mindegy? Tehát probálnak előre látni. -
Assdak
őstag
Igen, ezek a tipikus nullinger majmok, akik apu pénzéből, meg kenyéren, vizen élve vesznek egy Iphone-t aztán rögtön kurva menőnek érzik magukat, közben azt sakkozák mennyiért lehet majd eladni. Számomra ez kurvára szánalmas. Mindenki addig nyújtózkodjon, míg a takaró ér.
-
Assdak
őstag
És akkor mi van? Ha valakinek telik 200k-s telefonra, és fennhangon hirdeti, hogy az a csúcs, meg prémium kategória, meg státusz szimbólum, akkor ne jöjjön már azzal, hogy jajj mennyit esik az értéke, mert kurvára szánalmas. Berakom a fiókba, aztán veszek egy másikat.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Cyberpunk #46 üzenetére
Félre ne érts, nem fikázni szeretnék, javítom magam. Számomra nem ér meg 100K-nál többet.
Nekem annyival nem nyújt többet pl. az android rendszertől, hogy megérjen plusz 130K-t.
Valakinek meg ér, ezzel semmi gond nincs.
De pl ott van a Galaxy S4 mini, az sem ér többet szerintem 60K-nál, és 120K-ért adja a T-Mobil, az is duplájáért kel el. Nekem annyiért az sem kellene.
60K-ért vettem az aláírásomban lévő telót, a rég használt tarifacsomagomra vállalt hűséggel (5400Ft/hó, teljesen lebeszélhető), nah, ez megérte.
Ezt szerettem volna mondani. -
batai15
félisten
-
-
AMD Power
titán
Nagyon szép eredmény! Csak így tovább srácok!
-
batai15
félisten
Kiegésziteném hogy akik szerint undoritó cég az apple,meg menyivel túl árazott a szifon: oké nem vitás tényleg az,azonban ha a tul árazási arányokat nézzük, akkor meg kell nézni egy androidos aktuális csúcs vasat: meg veszed 180 ért, örülsz. 1 év mulva kapod az arcodba hogy bocs te nem kapsz uj android verziót ,bocs, ha ujj kell vegyél ujjat. Másik el akarod adni, és fél év mulva már durván felére mérséklődik az ára , használtan még lentebb megy. És akkor ott vagy hogy 180k telefon 80-90 be tudsz eladni. Hmm nem is tudom mi a tul árazottabb.. A wp- sajnos még nem szerzett elég "embert " hogy kapkodjanak utána,emiatt pedig szintén nyomott az ára. Ezzel szembe a szifon kevesebb bukoval kel el. Ja nem vagyok fanboy,szimplán tech beálitotságú, meg tapasztaltam pár év alatt ezt azt. És jó darabig nem lesz szifonom,max ha tudom cserélni a telomat,vagy nyerek azo ötös lottón
-
batai15
félisten
Szvsz az ios vegyiti a wp és android előnyeit(persze nem mindet) de ehez mélyen a bukszába kéne nyulni. Ha olcsóbb lenne a szifon a többi rendszernek esélye sem lenne(persze kategorián belül) az is igaz hogy a szifon árával nem csak magát a készüléket kapod,hanem egy jó rendszert, illetve pl egy telefont sem tudok amihez ennyi kiegészitő lenne. Qwerty bill,tokok, game pad sok más,illetve globális garancia asszem,illetve szoftveres support. Azért ezek nem rossz dolgok, ha csak azt nézzük hogy egy s4 azon az áron amin kijön, hónapok mulva sokkal olcsóbb lesz,de az idő mulásával ugyan ugy elhanyagolnak mindenkit. Persze ezeket is meg kell venni,de jó dolog azért. No a témára kanyarodva azért ez a sok jóság nem ér ennyit még,tehát egyenlőre hadd terjeszkedjen a wp .
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Cyberpunk #38 üzenetére
Micsoda előny ez a felhasználóknak.
Cyberpunk a továbbiak nem neked szólnak.
Egyébként én drukkolok a MS-nak, csak így tovább. Nem bánnám ha ezt a túlárazott kütyüket forgalmazó céget valaki helyretenné.
Jók a szifinok, csak nem ennyiért. Egy iPhone5S reális ára, kb 100K, ehelyett adják 230K-ért. A 130K felárral meg röhög a cég a markában a sok birka láttán.........
Szerintem az egyik a legundorítóbb cég. Azt mondják hogy a felhasználókért vannak, meg kinyalják a seggüket, persze.
Csak is a pénztárcáért vannak. persze minden gyártó azért van, csak az apple a legpofátlanabb az összes közül. Adhatná szerintem 400K-ért is azt a pár gram műanyagot, kijelzőt, meg PBC-t, akkor megvenné a sok fanboy, még személyi kölcsönt is kell rá felvennie. -
daniel909
addikt
kábé 3-4 év a lemaradása a wpnek ioshez képest.
-
Cyberpunk
félisten
WP-ből van olcsó, szifonból nincs.
-
Ok az 5c bukó, de az 5s nagyon üt. Persze csökken a részesedése, de ne az számít hanem az eladott darabszám az meg folyamatosan nő. Amúgy azért csökken, mert most kezd a 3. világ telefont venni, és ott mindenki az olcsó droidot veszi. De én annak örülnék ha az Apple továbbra is megmaradna prémium terméknek, és nem csúszna le a középkategóriába.
-
drkbl
őstag
válasz
dreamdancer #15 üzenetére
Lehet, érdemes lenne kihasználni a garanciát. Vagy gyere át a topikjába, dobd fel az applistádat, hátha valamelyikkel valaki másnak is gondja van.
OFF az OFF-ban: Kéthetente egy lefagyás még jobb, mint a nekem Holy Symbian E52-re javasolt "indítsd újra négynaponta, akkor nem lesz baj"
-
Silenzio
addikt
Mi az IOS előnye a Windows Phone-nal ill. az Androiddal szemben? A jobb és több alkalmazás, ill. utóbbival összevetve a sebesség. Ez nem éri meg a két, sőt gyakran háromszoros felárat, sőt, ezek az előnyök egyre csökkennek. Hátrányból is akad azért. Drágák az appok, nehézkes vagy épp egyenesen lehetetlen testre szabni.
Az Apple részesedésének csökkenése és az 5C kudarca láttán remélhetőleg belátja a cég: ha nem lesz középkategóriás iPhone, tovább romlanak majd a dolgok. Mivel tudatos vásárlónak tartom magam, és rémesen taszít a hype meg a túlárazott, értéktelen vackok, szégyen-nem szégyen, én az utóbbinak drukkolok.Persze hülye sem vagyok, készséggel elismerem, hogy remek dolog az iPhone, nekem is volt 3G-m meg I4-em is. Remek dolog, csak nem ennyiért.
-
ClioRS
őstag
válasz
Igazad van, de nem teljesen. Azért ez a kinézet eléggé megosztja az embereket, míg a többi rendszeré nem egészen. Nyilván nem mindenki teljesen elégedett, de egyrészt ilyen sosem lesz, másrészt jóval nagyobb szerintem az ellentábor a kinézetet illetően, mint máshol. Tudok nem egy olyat, aki azért nem vett wp-s telót, mert rondának tartja. Droidnál ilyet nem nagyon látsz, még az alsóbb szegmensben sem. (Nem vagyok droid fan, még mielőtt valaki ezzel jönne)
Szerintem jobb eredményeket is el lehetne érni, mert ez így elég semmi, hiába a jó százalékok ilyen olyan szögből nézve, ha a számok annyira mégsem tükrözik azt a rettentő nagy sikert. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Akinek elege lesz az Androidból és nem óhajt 180-220K-t kiadni egy mobilra, annak nem is nagyon van valódi alternatívája a WP-n kívül.
+1. Ez is lényeges. -
batai15
félisten
Hajrá wp!
-
Cathulhu
addikt
válasz
Blindmouse #26 üzenetére
Mert hányan hardresetelik szerinted naponta az Androidjukat? Az emberek nagy többsége még csak nem is frissíti a rendszert, nem hogy resetelgesse, szerintem ha 1%-ot mondunk ebből false positivenak, akkor is jelentősen túlbecsüljük.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
aprokaroka87 #24 üzenetére
Nem kell, hogy lenyomja az androidot, elég lenne ha már egy jelentősebb százalékot magáénak tudhatna, 10-15 % körül, akkor már a fejlesztők is komolyabban vennék, és mi felhasználók ezzel csak jól járnánk.
Az 520-nál pedig nem szeretnék olvcsóbb telefont látni WP-színekben... már az is kicsit kevés, de egy átlagusernak még pont jó lehet.
-
icezozo
addikt
érdekes hír !
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért az örömmel tölt el hogy növekszik a WP részesedése,csak szerintem ez igy borzasztó lassú,mondjuk az Android félelmetes terjedése már kezd aggasztóvá válni.
Remélem hogy nagyobb szabadságot kapnak majd a jövő WP platform fejlesztői és felhasználói.
Hajrá WP! -
kromatika
veterán
nem semmi
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
"A Lumia 520-am a GDR2 telepítése óta 2 hétente olyan szinten fagy le, amin csak az akkukivétel segít"
valami szar app kavarhat be, én arra sem emlékszem, mikor volt kikapcsolva utoljára az 520-am, talán GDR2 update után...
-
dave987
aktív tag
válasz
Nekem a Skype fagyasztotta a 620amat,de mivel nincs rá szükségem,nyugodt szívvel töröltem és azóta gond nincs.
-
dreamdancer
őstag
A Lumia 520-am a GDR2 telepítése óta 2 hétente olyan szinten fagy le, amin csak az akkukivétel segít, valamint a legegyszerűbb 4 MB-os app is 3-4 másodperc alatt nyílik meg.
Persze még így is jobb és stabilabb egy olcsódroidnál, de az iOS-től nagyon-nagyon messze van. Mondjuk az ára is.
(#13) ClioRS
Azért a trend nem hagyható figyelmen kívül. Az elmúlt 4 év Android-inváziójában a WP az első OS, amely már egy éve folyamatosan növekedni tud. Akinek elege lesz az Androidból és nem óhajt 180-220K-t kiadni egy mobilra, annak nem is nagyon van valódi alternatívája a WP-n kívül.
-
whitezo88
nagyúr
azért arrafelé egyes márkák, termékek ára elég érdekesen van meghatározva, gondolom az Apple termékek megszokottnál is horrorrabb ára miatt is van ez.
-
Szerintem az kicsit érdekesebb statisztika, hogy 3 hónap alatt 9 millió készüléket adtak el világszerte.
Csak hogy legyen mihez viszonyítani.
Android: napi >1.5m készülék
Ios: iphone havi >10m készülék.Ehhez képest az a 9m elég gyeszora egy szám.
-
vicze
félisten
+kcsa (A tartalmán nyilván nem változtat, csak a szokásos osztogatnak/fosztogatnak.
)
Elhiheted pedig. Mivel a Mexikóban nagyon erős a Nokia így van ellensúlyozva, hogy pl. Brazíliában pedig az Apple erősebb jóval. (Így jön képbe, hogy nem mindegy a régió megnevezés.) Persze mind a két rendszer 10% alatt van. (Egyes országokban nem biztos, de a régióban igen.)
Sajna Nokia jelentésben nincs leosztva a Smartdevices régiókra, de pl. a teljes forgalom 30%-kal csökkent Latin-Amerikában.Amúgy ilyenkor miért nem jönnek a WP-sek, akik régen olcsódroidoztak? Hogy csak az olcsóság miatt eszik?
(smilet értelmezz mielőtt válaszolsz.
)
-
BoC1ka
senior tag
Nem is csodálom mikor 1500dollárért vesztegetnek egy i5-öt...Nekik olcsóbb elmenni Amcsiba venni egyet és hazamenni, mint az ottani árak.
-
mazsi1911
aktív tag
#3 +1
Amugy meg KB ezt igy leirva, nem hiszem el.
-
vicze
félisten
Újra varázslatos módon Latin-Amerikából, Dél-Amerika lett... Van köztük egy Mexikónyi különbség, ami úgy 50%-kal megdobja a lakosságot.
-
ucli
senior tag
A Windows jobb mint az IOS ezen se lehet csodálkozni.
Ezután majd jön Európa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest