- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Errol van szo, ez az en problemam, amit meg mindig nem oldottak meg. Erre gondoltam, amikor ezt irtam ebben a hozzaszolasomban, hogy "de olyan problemak mint pl. a skype vagy whatsapp nem fut a hatterben, wifi lecsatlakozas kikapcsolt kepernyonel" - erre Mukibuci azt irtad ebben a hozzaszolasodban, hogy "a whatsapp pedig "fut" a háttérben" illetve ebben, hogy "ez mindig is így volt, nem mostanában változott ". Szamomra az nem futas a hatterben, hogy ha wifin vagyok, akkor megsem vagyok wifin es nincs whatsapp sem, mert lecsatlakozik.
Tehat osszefoglalva: nem valtozott semmi, ha wifin vagyok, lezart kepernyonel ugyanugy nem fut semmi a hatterben, tehat a whatsapp sem.
Ugy latszik, elbeszeltunk egymas mellett.
Mindenesetre ezt tovabbra sem tartom normalisnak, peldaul ha kulfoldon vagyok (es sokszor vagyok kulfoldon), ahol csak wifi van es nincs adatroamingom, akkor nem kapok meg semmit, amig be nem kapcsolom a kijelzot. Dobbenetes. Nem vagyok elerheto skype-on, viberen, whatsappon, sehol. Ez milyen mar... Peldaul ha egy hotelszobaban varok egy uzenetet, akkor folyamatosan be kell lennie kapcsolva a kijelzonek ahhoz, hogy egyaltalan elerheto legyek ilyen-olyan online modon..
Szerk: androidon folyamatosan van net, ha be van kapcsolva a kijelzo, ha nincs - szerintem ezert gondolkodunk maskepp, nekem teljesen egyertelmu, ha van wifi, akkor van net - de nem wp-n. Itt hiaba van wifi, ha ki van kapcsolva a kijelzo, nincs net. Es gaz, hogy ez nincs meg mindig megoldva.
De ugyanigy itthon is ha egesz nap wifin vagyok es ki van kapcsolva a normal adatforgalom, akkor szinten nem kapok meg semmit.
-
tudom
de még egy halvány remény él, hogy feltalálják azt a spanyol viaszt
de szerintem a me tile-ban simán elférhetne egy ilyen a facebook értesítések mintájára
bár azt is el tudnám viselni, ha a csempe (pl a 4th mayor) rendesen mutatná, hogy mi történt
tybsen: pdf-re ott van az adobe reader, bár nem tökéletes
a whatsapp pedig "fut" a háttérben
-
catroot
veterán
Értem, köszi. Szóval annyival leszünk előrébb, hogy nem kell felnyitni a kijelzőt és görgetni.
@(#30) gabor85
Na, ez egy rohadt nagy piros pont!
@(#37) dali.78
Most azon kívül, hogy teszel fel szűrőt a képre és egyből feltolod twitterre/FB-re, felesleges is (szvsz) wp-re, mivel itt is feltudod tolni egy gombnyomással.
(jó, tudom, az instagram nem csak ennyiből áll)
-
margithid
veterán
Értem. Akkor ennyivel jobb wp, sajnos doridot akkor is hazavágta ha kiléptem, háttérben meg nem lehetett lelőni.
windlaci
Nekem most nincs sok gondom droiddal, hozzáteszem nyers androidot használok, minden flottul megy, ráadásul root mellett olyan dolgokat is elérek, mint pl 3g-n letiltom mi ne kapjon netet, vagy reklámmentesítő.
Nem is beszélve a voodoo soundról.
Ettől függeltenóül wp-ben érzek nagyobb potenciált, sajnos android nagyon erőforrásigényes, ráadásul csúcshardvereken is képes akadozni.. -
oO7
őstag
az egy ÁLLÍTÓLAGOS developer preview (pre-alpha) állapotban lévő SDK volt, aminek lehet, hogy megközelítőleg nulla köze lesz a végleges verzióhoz amit mostmár 1-2 héten belül megkapunk... arra kb felesleges alapozni, vagy az abban látottak alapján messzemenő következtetéseket levonni a rendszer felépítéséről/működéséről/vagy akár kinézetéről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest