Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Yettel topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Ez vajh azt is jelenti, hogy az NFC-tagen beállított értéket egyből végre is hajtja, vagy csak elindítja az adott alkalmazást? Pl a WiFi kikapcsolása. Csak a beállítási felületet fogja felhozni kérdés nélkül vagy ki-be is tudja majd kapcsolni? Előbbi esetben még mindig silány teljesítmény az NFC a telefonban.
Rainforest Alliance Certified signature
-
nicu71
addikt
válasz Oppenheimer #26 üzenetére
köszönöm,én feltalálom magam,mint régi wp-s,már a kábelhuzogatásban is élen jártam
Már gdr3at is elsők között tettem fel a developer progival."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
ricsip
addikt
válasz #40993792 #29 üzenetére
Ez a hozzáállás akkor volna helytálló, ha egy zsebszámológép bonyolultságú mobiltelefont (=kvarcjátékot) vennél, mint egyszeri - informatika ellen beoltott - egységsugarú felhasználó. Valamint erre a szükséges rosszra költöttél volna kb. 15-20.000 HUF-t, tehát nem célod folyton nyomkodni egész nap, hanem muszáj venni hogy az unokádat fel tudd hívni napközben.
Onnantól kezdve, hogy -elvileg- aktuális csúcstechnológiát vettél, relatíve drágán, és elvárod hogy ez a cucc tényleg a 2013/2014-es év technikai színvonalát képviselje (összehasonlítási alap a konkurrencia Apple és Google termékei), elvileg a reklámok ezt sugallják, sehol nem mondták, hogy "we deliver obsolete shit", teljesen érthető hogy évente 2 apró foltozgatásnál többet vársz el a pénzedért. Nem egyformák az igényeink, de az MS szerint azok kellenének hogy legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Drone86
tag
Engem pl ez a feature is érdekel, szeretnék végre ezzel fizetni, elvileg majd hozzá lehet csatolni a bankkártyát.. Bár nem tudom jár ez vmiféle kényelmi dijjal a microsoft felől, vagy hogy is fog ez működni..
Mobilfizetés teszt engem is érdekelt volna, de volt egy lista hogy milyen telefonokkal lehetett rá jelentkezni, és sajnos mind droidos volt...
-
nicu71
addikt
válasz GeneralCube #24 üzenetére
akkor lesz a bejelentés.Mire levezénylik az apdétet+plusz hozzávesszük a szolgáltatók töketlenkedéseit/élen a páratlan Tmobillal/ jön ki az augusztusi dátum,hacsak nem történik valami kisebbfajta csoda/nem valószínű
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
GeneralCube
tag
hogy hogy augusztus?nem áprilisban jön a 8.1?
-
nicu71
addikt
na tényleg..egy oldal hosszú a lista a wp 8.1 ujdonságairól,erre pont a talán az egyik legkevésbé érdekeset emelik ki
Viszont,mire eljön a tényleges bejelentés,meg a frissités kiadása stb,addigra lehet mindennap jól kielemeznek egy bekezdést a listáról..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
T_Stark
őstag
válasz moleculez #16 üzenetére
Én sem használtam még, de egye fene, legyen jobb na
Amúgy tényleg durva mennyi újdonságot hoz a WP8.1, de nekem egy dolog azért szemet szúrt, állítólag kigyomlálják belőle a Facebook integrációt. Én ennek nagyon nem örülnék, mindig használom, és nagyon kényelmes.
Remélem téves volt ez a hír.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Több mint fél éve van meg a telom, de még sosem használtam NFC-t. Soha. (egész pontosan azt sem tudom nit lehet küldeni, és hogyan)
de orulok, ha ezis jobbb lesz.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
ddaydome
senior tag
válasz gyurkikrisz #12 üzenetére
Persze, csak itthon luxus, máshol alap telefon, sőt néptelefon! Mindenhol zsebből kifizetik! Azt se felejtsük el, hogy a luxus, legjobbnak mondott telefonra, csak 1 év garancia jár, de egy neve sincs hangce 1 ft-os kínai csodára is kettő év van!
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
kmate13
csendes tag
Valóban vicces WP8.1-ről az utóbbi hétben több oldalnyi új infó derült ki (akkor is ha csak címszavakban nézzük!), gyakorlatilag teljesen kipofozták a rendszert, abszolút kinőtte magát a riválisok mellé, sőt!
Már jónéhány országban jobban fogy mint a szifon, ezután meg főleg meg fog ugrani a részesedése -
batai15
félisten
válasz gyurkikrisz #4 üzenetére
Na meg a teszteket is inkább máshol olvasom.
-
jacis
nagyúr
válasz gyurkikrisz #2 üzenetére
Amúgy ez nekem s fura, mert közben meg a tesztekben jó véleményekkel vannak a wp-s telókról illetve a rendszerről is.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
batai15
félisten
Elég vicces a mobilaréna stábjától hogy a wp 8.1 frissítésbe az nfc-t emelik ki holott, sokkal több dolgot hoz a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen digitális videókamerát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Escape from Tarkov
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?