Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Ez vajh azt is jelenti, hogy az NFC-tagen beállított értéket egyből végre is hajtja, vagy csak elindítja az adott alkalmazást? Pl a WiFi kikapcsolása. Csak a beállítási felületet fogja felhozni kérdés nélkül vagy ki-be is tudja majd kapcsolni? Előbbi esetben még mindig silány teljesítmény az NFC a telefonban.
-
ricsip
addikt
válasz
üzenetére
Ez a hozzáállás akkor volna helytálló, ha egy zsebszámológép bonyolultságú mobiltelefont (=kvarcjátékot) vennél, mint egyszeri - informatika ellen beoltott - egységsugarú felhasználó. Valamint erre a szükséges rosszra költöttél volna kb. 15-20.000 HUF-t, tehát nem célod folyton nyomkodni egész nap, hanem muszáj venni hogy az unokádat fel tudd hívni napközben.
Onnantól kezdve, hogy -elvileg- aktuális csúcstechnológiát vettél, relatíve drágán, és elvárod hogy ez a cucc tényleg a 2013/2014-es év technikai színvonalát képviselje (összehasonlítási alap a konkurrencia Apple és Google termékei), elvileg a reklámok ezt sugallják, sehol nem mondták, hogy "we deliver obsolete shit", teljesen érthető hogy évente 2 apró foltozgatásnál többet vársz el a pénzedért. Nem egyformák az igényeink, de az MS szerint azok kellenének hogy legyenek.
-
Drone86
tag
Engem pl ez a feature is érdekel, szeretnék végre ezzel fizetni, elvileg majd hozzá lehet csatolni a bankkártyát.. Bár nem tudom jár ez vmiféle kényelmi dijjal a microsoft felől, vagy hogy is fog ez működni..
Mobilfizetés teszt engem is érdekelt volna, de volt egy lista hogy milyen telefonokkal lehetett rá jelentkezni, és sajnos mind droidos volt...

-
nicu71
addikt
válasz
GeneralCube
üzenetére
akkor lesz a bejelentés.Mire levezénylik az apdétet+plusz hozzávesszük a szolgáltatók töketlenkedéseit/élen a páratlan Tmobillal/ jön ki az augusztusi dátum,hacsak nem történik valami kisebbfajta csoda/nem valószínű

-
GeneralCube
tag
hogy hogy augusztus?nem áprilisban jön a 8.1?

-
nicu71
addikt
na tényleg..egy oldal hosszú a lista a wp 8.1 ujdonságairól,erre pont a talán az egyik legkevésbé érdekeset emelik ki

Viszont,mire eljön a tényleges bejelentés,meg a frissités kiadása stb,addigra lehet mindennap jól kielemeznek egy bekezdést a listáról...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
T_Stark
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Én sem használtam még, de egye fene, legyen jobb na

Amúgy tényleg durva mennyi újdonságot hoz a WP8.1, de nekem egy dolog azért szemet szúrt, állítólag kigyomlálják belőle a Facebook integrációt. Én ennek nagyon nem örülnék, mindig használom, és nagyon kényelmes.
Remélem téves volt ez a hír.
-
moleculez
veterán
Több mint fél éve van meg a telom, de még sosem használtam NFC-t. Soha. (egész pontosan azt sem tudom nit lehet küldeni, és hogyan)
de orulok, ha ezis jobbb lesz. -
ddaydome
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Persze, csak itthon luxus, máshol alap telefon, sőt néptelefon!
Mindenhol zsebből kifizetik!
Azt se felejtsük el, hogy a luxus, legjobbnak mondott telefonra, csak 1 év garancia jár, de egy neve sincs hangce 1 ft-os kínai csodára is kettő év van!
-
kmate13
csendes tag
Valóban vicces
WP8.1-ről az utóbbi hétben több oldalnyi új infó derült ki (akkor is ha csak címszavakban nézzük!), gyakorlatilag teljesen kipofozták a rendszert, abszolút kinőtte magát a riválisok mellé, sőt!
Már jónéhány országban jobban fogy mint a szifon, ezután meg főleg meg fog ugrani a részesedése
-
batai15
félisten
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Na meg a teszteket is inkább máshol olvasom.

-
jacis
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Amúgy ez nekem s fura, mert közben meg a tesztekben jó véleményekkel vannak a wp-s telókról illetve a rendszerről is.
-
batai15
félisten
Elég vicces a mobilaréna stábjától hogy a wp 8.1 frissítésbe az nfc-t emelik ki holott, sokkal több dolgot hoz a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

WP8.1-ről az utóbbi hétben több oldalnyi új infó derült ki (akkor is ha csak címszavakban nézzük!), gyakorlatilag teljesen kipofozták a rendszert, abszolút kinőtte magát a riválisok mellé, sőt!