Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem az elkésést nem úgy értik többen hogy akkor már egyik gyártó se gyártana WM-es gépet hanem arra gondolhatnak hogy a kedves leendő vásárlók nem várják ki mire megjelennek ezek a készülékek hanem átpártolnak más rendszerű telefonokhoz. Így meg persze a WM részesedése csökkenne a piacon ami ha hosszú távon nagy mértékben történik az visszafoghatja a későbbi fejlesztéseket. Szerintem.
Més que un club!
-
X-Master
tag
Lehet hogy bennem van a hiba, de nálam pont fordítva volt: láttam képernyőképeket az iphone-ról, gondoltam ez kell nekem, tök jó , tök szép, modern meg minden, aztán amikor a t-mobile-ba bementem kipróbálni, 2 perc után aszondtam hogy kösz nem, 200 akárhány ezerér ez nekem kevés, meg mi az hogy nem tud bluetoothon fájlt küldeni, meg nincs mms (akkor még nem volt), meg külön programmal lehet rá zenét áttölteni.aztán, vártam vagy 1,5 2 évet, most HTC HD2-m van.És tök jó a WM 6.5+ Sense és ráadásul olyan helyről rendeltem hogy full magyar az egész.Egy problémám volt csak eddig a WM-el, hogy az X gomb csak háttérbe rakja a programokat.Bizonyos szempontból jó ez, főleg ekkora rammal, de nekem nem tetszik úgyhogy rátettem az spb-t aztán jó is lett.Soha többet más rendszer, csak Windows.Gépen is, Pda-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Politika
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Sony bdp-s 570 3D, SACD, BD3D!!!
- SONY STR-DB1080 QS 6.1 Házimozi erősítő
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás