Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem az elkésést nem úgy értik többen hogy akkor már egyik gyártó se gyártana WM-es gépet hanem arra gondolhatnak hogy a kedves leendő vásárlók nem várják ki mire megjelennek ezek a készülékek hanem átpártolnak más rendszerű telefonokhoz. Így meg persze a WM részesedése csökkenne a piacon ami ha hosszú távon nagy mértékben történik az visszafoghatja a későbbi fejlesztéseket. Szerintem.
-
X-Master
tag
Lehet hogy bennem van a hiba, de nálam pont fordítva volt: láttam képernyőképeket az iphone-ról, gondoltam ez kell nekem, tök jó , tök szép, modern meg minden, aztán amikor a t-mobile-ba bementem kipróbálni, 2 perc után aszondtam hogy kösz nem, 200 akárhány ezerér ez nekem kevés, meg mi az hogy nem tud bluetoothon fájlt küldeni, meg nincs mms (akkor még nem volt), meg külön programmal lehet rá zenét áttölteni.aztán, vártam vagy 1,5 2 évet, most HTC HD2-m van.És tök jó a WM 6.5+ Sense és ráadásul olyan helyről rendeltem hogy full magyar az egész.Egy problémám volt csak eddig a WM-el, hogy az X gomb csak háttérbe rakja a programokat.Bizonyos szempontból jó ez, főleg ekkora rammal, de nekem nem tetszik úgyhogy rátettem az spb-t aztán jó is lett.Soha többet más rendszer, csak Windows.Gépen is, Pda-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft, HTC, Nvidia, Qualcomm, Lenovo, Texas Instruments és Nokia szerint idén nem kerül piacra WM7 alapú készülék.
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest