Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Samsung Electronics, LG Electronics, Toshiba, HTC, Asus e Acer , ezek lesznek 2010 ben a partnerek a WM 7 nek
Feb 15 én minden kiderül!!
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
moonman
titán
mosmegmá WinCE 7-ről csiripelnek...
http://pocketnow.com/rumor/7-on-7-windows-mobile-7-based-on-windows-ce-7-apps-still-compatible
-
törölt tag
nem tudom, hogy a grafikus meghajtóknál ez hogy megy, hogy mennyivel nehezebb megoldani, hogy a saját kijelzőjétől eltérő felbontást kezeljen külső megjelenítőn, erre gondotlam, hogy esetleg hasonló megfontolásból növelnék a felbontást (meg nagyzolásból ugye).
amgúy szerintem is teljesen jó az ilyen 3-4"-os kijelzőkre a wvga. -
moonman
titán
válasz #16820480 #86 üzenetére
nem is azt mondtam, hogy nem lehet megcsinálni, csak értelmét nem látom. már a WVGA is gyönyörű, kvázi tökéletes élményt ad ezeken a zsebkészülékeken.
a tv-out más téma, ha az OS képét is ki tudja küldeni, akkor okés, ha csak videót játszik külső eszközre, akkor megint fölösleges.
-
törölt tag
ha CCD-re fel tudnak kenni 14 millió pixelt egy körömnyi területre, akkor miért lenne ez alól kivétel a kijelző?
amúgy egy értelmét látom, bár ez nem bitzos, hogy így van: 720p-s tévére ki lehet kötni torzulás/átméretezés nélkül a képet, illetve ugyanez igaz a lejátszott tartalomra (nem kell egy nagyobb felbontású videót például real-time leméretezni a képernyőre). -
Inarus
addikt
Csak azért gondoltam, hogy kicsit gáz lenne, mert mire egy új rendszerhez elterjednek a programok... Sokszor döntő a következő készüléknél a kompatibilitás is egy vásárláskor... Remélhetőleg nem kell fél évet / évet várni egy igo-ra...
Bár az is igaz, hogy ez WM. Ez már elég garancia lehet arra, hogy tonnaszám legyen kompatibilis verzió a legtöbb appból...
(#81) AS: Úgy látszik az LG szökőévente alkot valami elég jó cuccot pda fronton...
-
AS
félisten
Vélemény?
Igen csak durva felsökategoriás platform lesz WM 7!
En megvárom tutiNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Durva lesz:
LG ApolloWindows Mobile 7 phone, 1280×720 screen, 10 megapixel camera
Launching: August/September 2010
CPU: Qualcomm QSD8650; 1.3GHz
CDMA + GSM (aka a World Phone)
EvDO + HSDPA
Device Size: 115 x 57.5 x 11.2 mm
Memory (RAM/ROM): 1GB/1GB
External Storage: MicroSD (up to 32GB)
Screen Size/Type: 3.8-inch capacitive AMOLED “Multitouch Supported”
Screen Resolution: WXGA 1280 x 720 px
Camera: 10-megapixel with flash and autofocus; HD 720p video@ 30fps
Video Support: Windows Media Video (WMV), MPEG-4 (MP4/M4V) H.264, DVR-MS4
Audio Support: Windows Media Audio (WMA), Advanced Audio Coding (AAC-LC), FairPlay DRM, MP3
Battery: Removable 1400 mAh
Talk Time: Up to 7.5 hours
Standby Time: 288 hours
Internet Use: 4.5 hours (3G), 6.5 hours (WiFi)
Video Playback: 10 hours
Audio Playback: 30 hours[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Egyes infók szerint: WXGA 1280 x 720 WWGA 800*480 felbontást támogat.
Kisebbet nem.HTC pletykák:
HTC Obsession con Windows Mobile 7, 512 MB ram* CPU: Qualcomm QSD8250; 1GHz
* GSM HSDPA
* Device Size: 112 x 56 x 11.7 mm
* Memory (RAM/ROM): 512MB/512MB
* Internal Storage: 4GB
* External Storage: MicroSD (up to 32GB)
* Screen Size/Type: 3.7-inch capacitive AMOLED “Multitouch Supported”
* Camera: 5.0 Megapixel AF with flash; HD 720p video@ 25fps
* Video Support: Windows Media Video (WMV), MPEG-4 (MP4/M4V) H.264, DVR-MS4
* Audio Support: Windows Media Audio (WMA), Advanced Audio Coding (AAC-LC), FairPlay DRM, MP3 (.mp3)
* Battery: Removable 1230 mAh
* Talk Time: Up to 10 hours
* Standby Time: 240 hours
* Internet Use: 6 hours (3G), 7.5 hours (WiFi)
* Video Playback: 7 hours
* Audio Playback: 24 hoursLG Apollo
1.3GHz Qualcomm QSD8650 processor
3.8-inch AMOLED 1280 x 720 WXGA display.
720p video recordingNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
törölt tag
nem tudom, bár nincs róla konkrét infóm még, de úgy nyilatkozták az egészet, hogy "a wimo-s programokkal". most nem tudom, hogy valami kompatibilitást biztosító layert csinálnak, vagy hogy oldják meg, de majd meglátjuk.
mondjuk sokat késik a meizu, de szerintem előbb kiadják a végleges szoftvert a telójukra, mint a wm7 megjelenne. -
erdoke
titán
válasz #16820480 #76 üzenetére
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a WM7 egy WinCE 6.x kernelre épül, amit esetleg átkeresztelnek 7-re (nem szükségszerű). Ez biztosítaná az átjárhatóságot bizonyos szintig a Meizu által gründolt rendszerrel, nem pedig a WM6.x kompatibilitás. Éppen ezért a Meizu-s együttműködés valós beindulását is a WM7 elkészültének idejére saccolom.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
szerintem sem lenne probléma, időnként meg kell lépni generációs lépéseket, ráadásul a mobilpiac rengeteget fejlődik, és a nagyobb, hasznosabb progikat úgyis hamar megírják az új rendszerre is. arról nem is beszélve, hogy elképzelhető, hogy egy rakás funkció, amihez eddig 3rd party app kellett, már elérhető lesz az alap rendszerben.
amúgy a kompatibilitás azért izgi, mert most volt nem régen olyan hír, hogy a Meizu OS is kompatibilis lesz a wimo-val, és éppen az MS segít nekik ezt megoldani, nem saját fejlesztés. márpedig ha egy wince6 kernelre épülő saját OS-en meg lehet oldani, akkor szerintem a wimo7-en is meg lehet.
-
erdoke
titán
Nem feltétlenül. Korábban is hallhattunk már olyan híreket a MS környékéről, hogy dual OS rendszerben gondolkodnak. Azaz a középkategóriában maradna a WM6.x, míg a prémium kategóriát fedné le a WM7. Ha a két rendszer nagyon eltér, fölösleges kötöttségeket jelentene átjárhatóság biztosítása az "okosabbik" számára.
Lehet, lesz valami virtuális környezet, ahogy az XP-s dolgok nagy része is futhat Win7 alatt. Mivel a legerősebb, már jövőre akár kétmagos SoC-ok fogják futtatni a WM7-et, nem látom akadályát, hogy simán futtathass ilyen módon WM6-ra készült alkalmazásokat.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Eldar Murtazin meg tesztel valami alfát. Szerinte nem visszafelé kompatibilis a WM5-6.x verziókkal, tehát a régi programjaid nem futnak rajta.
Lassan már értelmét veszti a sok találgatás, annyira kusza infók árasztották el a netet. Talán nem is véletlenül...A legjobb aláírás a héten
-
kingabo
őstag
lg szeptemberben kiadja wm7-es kütyüjét
Bár lehet pont annyira sántít a fenti hír, mint ez. -
erdoke
titán
válasz Depression #70 üzenetére
Azt azért biztosan tudod, hogy a szolgáltató sokkal olcsóbban kapja a készüléket, mint a mezei vásárló?
Nem véletlen, hogy hasonló esetben 200-350 USD-t kér egy szolgáltató összesen. Az 550 egyértelműen sok az ottani piaci viszonyok között. Annyira fölösleges ezen vitázni, elég, ha megnézitek, hogy ezt hírként szinte az összes nagy amerikai mobilos oldal lehozta.A legjobb aláírás a héten
-
Depression
veterán
Egészen pontosan a szolgáltatónak is voltak költségei rendesen. Persze aprópénz, de elszámolásnál mindenkinek vastagon fog a ceruzája.
Tehát a független telefon árán felül a T-nek költségei pl. A Telefon függősítése (ha van), a sim kártya+reg.díj+tel.szám biztosítása, az ügyfélszolgálatos szép néni idejének igénybevétele+lemondási papírok intézése+adó. Ezek a költségek mind nem jelentek volna meg a T-nél, ha rögtön függetlent vesz egy mezei boltban.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
erdoke
titán
Nem tudom, egyesek miért mondanak fel 2 éves szerződést 3-4 hét után, de igazából nem is érdekel.
Mindazonáltal azzal messzemenően nem értek egyet, hogy ezért büntetni kellene. Ha a lelépési díjjal megtéríti a másik fél költségeit, tehát azt nem éri veszteség ahhoz képest, mintha függetlenül adta volna, akkor nem látok okot arra, hogy miért kell a független árnál 200 dollárral többet kaszíroznia a gyártónak és a szolgáltatónak (miközben nekik 175 dollárba fáj a hardver, és max. ennyit költenek készülékenként promócióra, tehát 200 dollárt már a független áron is nyernek)...A legjobb aláírás a héten
-
ThorsHUN
őstag
Mivel nem tudom a kinti arakat, csak azt, hogy jelentosen az itthoniak alatt vannak, igy ezen a teren nem vagyok vitapartner.
Ha viszont jol latom a dolgot (hogy ugyanazt a fuggetlen Nexus One-t arulja a T es a Google is), akkor a NO arusitasa teljesen mas, mint a tobbi sima telefon arusitasa.
A vegere azert megkerdeznem, hogy minek vallal 2 ev huseget az aki 3-4 het utan felmondja a vallalt husegidot? Hol van itt a tudatossag a fogyaszto reszerol?
Tovabbra is mondom, hogy ha a fogyaszto bevalall 2 ev huseget es 3-4 het utan azt mondja sry, akkor bezony buntesse a ceg. A jogait mindenki szajkozza, de a kotelessegeirol melyen hallgat... sajnos a mai tarsadalomba igencsak kezd beleivodni ez az elitelendo viselkedesforma. -
erdoke
titán
Utoljára írom le: Nem a jelenség a problémás, hanem a szokásostól erősen eltérő készülék ár / lelépési díj arány. Az FTC most vizsgálja a Verizon Wireless 350 dolláros díját, és nemtetszését fejezte ki. Kíváncsi vagyok, mit mond majd az 550 dollárra.
"Mennyivel jarna jobban az ilyen ugyfel, ha kiszamlaznak neki az addig felhasznalt percekre a ket dij kulonbseget? Egybol jo az a 200 dollar"
3-4 hét után? Kötve hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz Depression #65 üzenetére
Amugy ez az egesz azert lehet (szerintem) mert a szolgaltatok nem fuggosithetik a Nexus One-t.
Mi van, ha egy normal telot veszel husegidore es felmondod a huseget? Kicsengeted a telo kedvezmenyes arat vasarlaskor, aztan kesobb a felmondas dijat (nekem 39 ropi remlik itthon). A telod csak a szolgaltatonal lesz hasznalatos, mert fuggositettek ugyebar. Hatrany egy fuggetlen keszulekkel szemben. Valamint ez igy mar dragabb lesz valszeg mint egy fuggetlen keszulek.Mondjuk ez nyugaton nemtom hogy megy, ahol a 2 eves huseggel vasarolt es a fuggetlen keszulekek kozott nem 20% hanem akar 80% kulonbseg is van. (Pelda a HTC tattoo... angliaban a vodanal 1 eves huseg melle ingyert adtak a keszuleket. Itthon fuggetlenul volt akkor 110 korul... es nem sokkal kevesebbre jott ki odakint sem)
A Google akkor nyujt kedvezmenyt, ha bevallalod a husegidot a T (Europaban a Voda) fele. Ha felmondod akkor bukod a keszulekre kapott kedvezmenyt (a google-val szemben) es fizetned kell, mert nem voltal huseges.
Itthon ez teljesen normalisnak tunik, kulfoldon lehet nem az. Ugyanakkor a szolgaltatoknak ertekesitoknek valahogy ra kell birniuk az embereket arra, hogy, ha leszerzodnek azt vegyek komolyan. A szolgaltatasi dijak ugy vannak meghatarozva, (a tarifak, az ingyen percek/smsek stb) hogy belekalkulaltak, h az ugyfel 2 evig naluk lesz, ezert cserebe a husegido nelkuli, feltoltokartyas (kulfoldon nemtom letezik-e ez) dijakhoz kepest joval kedvezmenyesebben telefonal. Mennyivel jarna jobban az ilyen ugyfel, ha kiszamlaznak neki az addig felhasznalt percekre a ket dij kulonbseget? Egybol jo az a 200 dollar
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Láotd te se értetted az első mondatotmat. (második bekezdés)
A szerződésbontás költségei az egyesült államokban ugyanannyira fontos idehaza, mint a japán szolgáltatók akciói. Míg a google húzás szinte senkit sem érint itthon, addig egy esetleges winmo csúszás (közben nem az, csak a telefonok jelenhetnek meg jövőre) azért minden geek-et érdekelhet.
Csupán azért írtam így, mert ez a téma egyáltalán nem tartozik ide, csak flamekeltésre volt jó.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
erdoke
titán
válasz Depression #63 üzenetére
Hadjáratom az Android ellen?
Csak példaként hoztam fel, hogy azt a hírt a legnagyobb portálok is lehozták, itt nem jelent meg, ellenben ezzel, amit 1-2 hoax-barát oldalon kívül más nem jelentetett meg. Szerinted miért?
Ahogy írtam (és te vagy write-only módban vagy, esetleg nem olvastad el, de bátorkodsz válaszolni), a kint szokásosnál jóval magasabb szerződésbontási (nem szerződésszegési, az mást jelent) díjat kell fizetni.
Máshol közel sem a világ legtermészetesebb dolga, hogy irreális pénzeket kérjenek igénybe nem vett szolgáltatásokért, de ha neked ez a balkáni hozzáállás megfelel, ám fizess minden gennyes cégnek másfélszeres árat. Biztosan hajtja a bőség...A legjobb aláírás a héten
-
Depression
veterán
Mekkora gondjaid vannak. Gondolom ez inkább csak a személyes hadjáratod az android ellen.
De erre most azért megkérdezem, hogy mit érint az minket? Nézz szét itthon, és láthatod, hogy számos telefon drágább 2 éves előfizuval (és korlátozással), szinteszoftver frissítési lehetőség nélkül, mint a független változata. És akkor még hol van a lelépési díj!
Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy. a szerződésszegésért felárat kell fizetni.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
marcee
addikt
-
erdoke
titán
Próbáltam kiemelni: Nem a gyakorlattal van gondom, hanem az arányokkal, amik kint különösen szokatlanok, lévén többnyire kedvezőbben juthatnak készülékhez.
Ha összeadod a beugró 179 dollárt és a Google által elkért 350 dolláros kilépési díjat, akkor pontosan megkapod a független készülék árát, ami akár elogadható is lehetne. Ám ott van még 200 dollár, amit a T-Mobile számára kell kicsengetned. A kettő együtt durva mind a kint szokásos lelépési díjakat, mind a készülék független árát, mind a Google/HTC egy készülékre jutó gyártási+fejlesztési+marketing költségeit tekintve.A legjobb aláírás a héten
-
Inarus
addikt
Részben igazad van, tényleg nem szokványos eset ez. De gondolj a hazai T-re és az iphone-ra! Bevett gyakorlat volt régebben, hogy akár 70ezer forintnyi előleget is elkértek előre? Nem. Lehet, hogy a szolgálatató és a Google így akar gátat szabni a "megveszem a telót, lemondom az előfizetést és még így is keresek rajta" - tipusú szabadrablásnak, mint amit itthon is sokan megcsináltak.
Ez a hír meg nyilván szánalmasan kamu forrásból van, ha már a Nokiát is annyira emlegetik, mint forrás...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Valahol elbeszélünk egymás mellett.
Természetesen ha függetlenül veszed 529-ért, akkor nincs további probléma. Pontosan ehhez hasonlítható a T-Mobile-tól beszerzett változat, ahol ha mondjuk 1 hónap után lemondod, akkor a következő költségek jöttek ki összesen (havidíjakat nem számolom):
179 USD kifizetése induláskor
200 USD kifizetése T-Mobile-nak lemondáskor
350 USD kifizetése Google-nak lemondáskorÖsszesen tehát 729 dollárba került a készüléked, ami 200-zal több, mint ha függetlenül vetted volna. Erre írtam, hogy ez minden, csak nem szokványos arrafelé (a 200-350 USD egyszeri lelépési díj szokványos, de az 550 nagyon nem, és a 179 USD kezdeti befizetés ehhez képest egyáltalán nem kevés).
Szvsz ez eléggé megrázó, de pár hét múlva kiderül a turpisság, amikor elkezdi forgalmazni a T-Mobile USA a HD2-t is, hogy miként viszonyul egymáshoz a kettő ára és lelépési díja.A legjobb aláírás a héten
-
Vazz, olvasd már el még egyszer.
Ha függetlenül elhozod 530 dodóért a telefont, akkor semmi közöd nincs se a Google-höz, se a T-hez onnantól.
Az egész hír arra vonatkozik, ha a T-től 175 dollárért veszed a telefont, és a két hét próbaidő után, de 4 hónap előtt bontod fel a szerződést.
Persze oké, nem szokványos, hogy a Google is beugrik, hogy "na akkor nekem is fizess", hiszen általában nem is kell külön a gyártónak fizetni, gondolom a szolgáltató magasabb áron veszi a telefont a gyártótól. Szóval annyira nem megrázó, mint ahogy Te értelmezted, nálunk meg végképp nem releváns.
“All nothings are not equal.”
-
erdoke
titán
Vazz, legalább te olvasd már el az eredeti hírt, mielőtt nekem jössz (általában el szoktad, ahogy észrevettem).
A lényeg az, hogy egy függetlenül 529 dollárért vihető készülék esetében 350 zöldhasút kér az idő előtti hűség felmondásért a Google (!), és 200-at a T-Mobile. Miközben már megszellőztwtték, hogy a G-nek 175 dodójába kerül a N1.
Ez minden, csak nem szokványus az USA-ban.A legjobb aláírás a héten
-
vehement69
senior tag
nem olvastam végig a topikot, de 2010 Q4 és 2011 Q1 között már nincs akkora hézag szerintem pont azon a bizonyos kés élen táncol az MS, mert év végéig még csak kihúzza az előző platform, szóval ez a WM haldoklikeltűnikapicról még várat magára mondjuk én sajnálnám, mert novemberben mindenképpen akarok egy új telót, addigra kijöhetnének hogy többféle választási lehetőségem legyen
I am cancer in your bones
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz burgatshow #49 üzenetére
És ne feledjük az SPB MS-ét se. Akinek nem HTC márkájú WM-es készüléke van annak nagyon is jól jöhet.
Més que un club!
-
Mert ez hol hír? Sokat kell fizetni, ha hűségidővel, alacsony áron veszel egy telefont, és felbontod idő előtt a szerződést? Mert ez szerinted hol, milyen telefonnal nincs így?
Emellett Amerikában külön dívik az Early Termination Fee, amit pluszban rányomnak az emberre, ha túl hamar bontja a szerződését - a Nexus One se kivétel ez alól. Megyek nadrágot cserélni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
burgatshow
veterán
A WinMo mint platform szerintem nagyon is helyén van. Az egyetlen hátránya a jelenlegi rendszerekhez képest egyértelműen a kezelhetőség. Szerintem ebből a szempontból a HTC a TouchFLO-val remek munkát végzett és talán azt is megmerem kockáztatni, hogy ha nem lett volna a TFLO, akkor valszeg már sehol nem lenne a 6.x-es vonal.
Mielőtt még valaki azzal jönne, hogy a HTC az Android-hoz is fejlesztett felületet (ugye Sense néven) akkor arra csak annyit tudok mondani, hogy bár tény, hogy fejlesztett, de ha a natúr rendszereket nézem, akkor az alap Android még a Sense nélkül is könnyebben kezelhető, mint a natúr WinMo.
Mindezt mondom úgy, hogy Touch2-őm van WinMo 6.5-tel.
Mod: Ezzel a kezelhetőséggel kellene előrukkolnia a 7-es vonalnak, ebből a szempontból pedig szerintem nincsenek elmaradva. 2011? Ugyan már, még csak 2 hét telt el 2010-ből, hosszú még az év...
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem az elkésést nem úgy értik többen hogy akkor már egyik gyártó se gyártana WM-es gépet hanem arra gondolhatnak hogy a kedves leendő vásárlók nem várják ki mire megjelennek ezek a készülékek hanem átpártolnak más rendszerű telefonokhoz. Így meg persze a WM részesedése csökkenne a piacon ami ha hosszú távon nagy mértékben történik az visszafoghatja a későbbi fejlesztéseket. Szerintem.
Més que un club!
-
Zwiebel
tag
Hát én ezt nem igazán hiszem, hogy így lenne, már azért sem mert mint tudjuk már tesztelőket keresnek a platformhoz... Na az durva lenne, ha egy évig kellene tesztelni..., bár a lehetőségek tárháza végtelen
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer
-
madarasz92
őstag
Hű kár hogy ilyen lassan csinálják..
Pedig én szeretem a Win-t.. -
kingabo
őstag
Kéretik frissíteni a hírt, mert KAMU! [link]
A lényeg:
" * We are sure that representatives from Microsoft would have told you the focus is shifting to Google Android ( Sarcasm )
* Nokia is sure to know what is happening over at the Windows Mobile camp ( Sarcasm )
" -
plus44
veterán
Oké, hogy aki nem tud várni vegyen mást, de pont az MS-nek szar ez, nem az embereknek, mert nekik mibe telik venni egy telefont? Kb. semmibe, de az MS így egyre több embertől esik el, és már nem azért, de ki tudja mivel fognak kijönni? Lehet, hogy ütős lesz, de lehet, hogy csak egy újabb rakás sz.r...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
veterán
windows mobil7 is dead
duree54
-
Enjoy
addikt
Erdőkével értek egyet, dolgozzanak rajta, s legyen valami nagyon átgondolt rendszer.
Remélhetőleg kihoznak valami normális szinkronizáló progit is, vmi iTunes félét, ami mindent kezel gyorsan, átláthatóan. (beépítve az Win.Market-et is). Az AS valami iszonyatosan gáz, mert eléggé elavult és lassú.A jó munkához idő kell. Az Apple sem fél év alatt dobhatta össze az OSX-et.
► més que un club ◄
-
kokyt
senior tag
Más dolog az ergonómia (ezen a téren hozhat újat a 7) és a felhasználói élmény, és megint más a szolgáltatás kínálat. Előbbi miatt támadják mai napig a winmo-t, az utóbbival viszont szerintem semmi gond nincs. Ami miatt neked nem jött be a szifon, az az utóbbi. Bár én sem vagyok iPhone hívő, nem is leszek az, de igaz ami igaz, remek a kezelhetősége.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
WM6.5.3 alapon, kapacitív kijelzővel, alig létező kerettel a kijelző körül. Mitől lenne szar?
Re #26,
A WinMo mint mobil OS sokkal régebben a piacon van, mint az Android, értelmetlen, amit magyarázol.
Szépen fejlődik, ja. Szaladj be te is a Milestone témájába, és nézd meg, hová jutottak másfél-két év alatt, miközben már 2.x-nél számoznak.Van választási lehetőséged, veszel mást. Szerinted is csak annyi a most piacon levő OS-ek között a különbség, hogy a WM-nak elavult a felülete, meg hogy a marketon kevesebb az alkalmazás? Szerintem a MS még egyáltalán nem adott ki consumer piacra szánt mobil OS-t, innentől teljesen fölösleges olyan hülyeségeket magyarázni, hogy késik (a mobil OSX nem "késett" a Symbianhoz képest?), meg hogy miért halasztja. Biztosan azért, mert nem akar rajta keresni, csak fizetni akarja folyamatosan az 1000+ fejlesztőt. LOL
Akinek széles rétegeknek szánt, csili-vili Windows Mobile kell, az megvárja, vagy vesz mást, aztán majd eladja, amikor jön a WM7. Akinek meg nem kell WM, az vegyen mást, és ne foglalkozzon vele.
(#27) X-Master
Kapásból tudok 3-4 progit mondani, ami olyan X-et tesz neked oda, amivel be tudod zárni az alkalmazást, vagy éppen tudod konfigurálni, mit csináljon az X.[ Szerkesztve ]
-
X-Master
tag
Lehet hogy bennem van a hiba, de nálam pont fordítva volt: láttam képernyőképeket az iphone-ról, gondoltam ez kell nekem, tök jó , tök szép, modern meg minden, aztán amikor a t-mobile-ba bementem kipróbálni, 2 perc után aszondtam hogy kösz nem, 200 akárhány ezerér ez nekem kevés, meg mi az hogy nem tud bluetoothon fájlt küldeni, meg nincs mms (akkor még nem volt), meg külön programmal lehet rá zenét áttölteni.aztán, vártam vagy 1,5 2 évet, most HTC HD2-m van.És tök jó a WM 6.5+ Sense és ráadásul olyan helyről rendeltem hogy full magyar az egész.Egy problémám volt csak eddig a WM-el, hogy az X gomb csak háttérbe rakja a programokat.Bizonyos szempontból jó ez, főleg ekkora rammal, de nekem nem tetszik úgyhogy rátettem az spb-t aztán jó is lett.Soha többet más rendszer, csak Windows.Gépen is, Pda-n is.
-
Integra
titán
néha úgy érzem, hogy te ulkesh reinkarnációja vagy, csak wm-ben iphone helyett..
tudod van egy hatalmas különbség a winmo és az android között: az android már piacon van és gyakorlati fejlesztése folyamatosan megy, nagyon szépen fejlődik. a wm meg sehol.
nem azt mondom, hogy az ember nem vájra a winmo-t, mert de, pont, hogy várja. de várhatja és kenheti a hajára, ha az ms mindig csak halaszt. az meg ki csudát érdekel, hogy éppen milyen indokkal?! piacon van? nincsen. piacon lesz? igen. mikor? when it's done.
ennyi....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kokyt
senior tag
+1
A szoftver fejlesztés nem arról szól, hogy ki tud kiadni minél magasabb verziószámot, meg hogy egy évben hányszor, hanem ki csinálja meg jobban. Az MS kiadta a 6 utolsó nagy foltozását. A 7-et meg az nem érdekes hogy mikorra, csak jól csinálják meg. Nem értem, hogy miért mondják egyesek, hogy elkésik meg hasonlók. Akkor már nem fognak telefonokat gyártani? De igen. Szóval semmiről nem késnek le. A másik a képernyőképek. Lehet hogy nem csilli-villi tükröződős animált valami, de nem az dönti majd el, hogy mennyire jó kezelni. Az iPhone ebből a szempontból megint mérvadó lehet. Ha valaki nem kezelte, és a képernyők alapján ítél, nem értheti miért olyan jó.
Vannak bizony olyan dolgok, amik ha belekerülnek, én hajlandó lennék 2012-ig is várni. -
X-Master
tag
NEEEEE MÁÁÁR!!!!
Hát micsinának ezeeek!!!
Vagy sehol nincsenek még vele és jól elkúrták, vagy ha nem akkor hihetetlenül jónak kell lennie.
Majd a Duke Nukem Foreverrel egyidőben fog érkezni? -
erdoke
titán
Az nem égő, hogy a nagy durranásra Android fronton is várni kell? Pedig az már legalább másfél éve piacon van. Most már ott se lehet a hardverre fogni, és eddig egyik húzó készüléktől sincsenek elájulva a tesztelők (lásd N1 tesztje az Engadget-en). Lenne értelme egy olyan OS-t kiadni, ami a jelenlegi Android szintjén lenne, nem pedig a nyáron kiadandó újabb mobil OSX fölött?
Szerintem az lenne az égő, ha a MS olyat adna ki 8-10 éves mobil OS múlttal, mint amit kezdőként a Google megengedett magának (vagy amit akár a 2.0.0-val, lásd Milestone topik). A számozás pörög,a rendszer meg 2 nap után belassul, ezt nem lehet megoldani, azt nem lehet megoldani, ezt nem támogat, az még nem működik, amaz nagyon bugos, stb. Hát én inkább várnék... Annál is inkább, mer végre határokat szab a MS a hardver gyártóknak, nem úgy, mint a Google az elmúlt másfél év során, amikor szirre-szarra kiadták az OS-t.
Ebben azért mindenképpen az Apple a követendő példa.(#20) raulicio
Az okostelefonok eleve egy kategória, amin belül nyilván nem a Samsung 1080 mellé állnak be az alsó kategóriás készülékek. Remélem, nem nehéz megérteni második nekifutásra.[ Szerkesztve ]
-
raulicio
senior tag
"A HTC az első félév során csak alsó- és középkategóriás WM készülékeket dob piacra." - Ez a mondat annyira aranyos... Az alsós WM lesz 100k, a közép kategóriás meg 130-150k. Jó vicc.Tudom, hogy nem az áron múlik egy telefon kategorizálása de akkor is vicces, hogy egy 100k-s telefont ma már lehet alsó kategóriásnak nevezni
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Felső kategóriában nincs. A Toshiba K01 szvsz a WM6.5.3 bejelentésével fog megjelenni (15 mm vastag QWERTY csúszkás PDA, Snapdragon + 4,1" kapacitív kijelző). A HTC az első félév során csak alsó- és középkategóriás WM készülékeket dob piacra. Samsung rövidesen badázik, később jön majd valami tőlük és az LG-től is.
-
HyP3b0y
senior tag
Pedig nagyon kiváncsi voltam és ha jól szerepelt volna, lehet ez lett volna a következő platform
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
erdoke
titán
Szerintem az lenne az égő, ha kiadnának valamit, amivel nem a többiek számára tennék föl a lécet, hanem csak éppen behoznák őket. Vajúdjanak csak rajta, amíg jónak nem gondolják, addig meg vagy megteszi a várakozóknak a WM6.5.x, vagy vesznek mást, ha valamit hiányolnak belőle.
-
8nemesis8
veterán
Várható volt, hiszen nemrégen még kerestek tesztelőket a rendszerhez, ami ugyancsak nem rövid idő a hibák kijavítása számától függően is persze.
Ez mondjuk tényleg sok, Androidnak mindenképpen kedvezhet. -
RandomGosu
senior tag
hát ez... szerintem már nem a 7-et hanem valami 11-et kéne kiadni akkor...
-
joey04
titán
2011?
hát remélem nem így lesz. az már nagyon égő lenne -
erdoke
titán
Mi ez a Bright Side of News? Sose hallottam róla, nemhogy forrásként használnám.
Februárban elvileg megmondja a MS, hogy mikorra lesz WM7, addig már érdemes várni, nem a különféle találgatásokat firtatni.A legjobb aláírás a héten
-
BaLee
addikt
Az MS nagyon elkényelmeskedte az előnyét amíg nem nagyon volt riválisa. Most itt az android, jön fel a symbian is, ájfón meg a többiek. Kicsit későn kaptak észbe.
Sokba fog ez még nekik kerülni... -
Shockwave12
csendes tag
Csak azt tudnám hogy Mr Balmernek ilyenkor hol az a nagy arca... Fikázni azt tud a mobil világban (mit neki Android), de hogy valamit letegyen az asztalra a mögötte álló cég... röhej.
-
hans87
tag
Hát az MS tudja. De addigra új Symbian, újabb Android verzió , újabb szifonszoft, Samu Bada is kenn lesz a piacon, szóval necces lesz.....
Nokia 5530
-
BloodRay
veterán
Na ez nagyon jó hír...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Dr.Anonymus
addikt
"a cég legtöbb partnere valószínűleg nem fog várni a jövő év elejéig, hanem ehelyett kisebb átalakítás után Android operációs rendszerrel dobja piacra a Windows Mobile 7 rendszerhez tervezett mobiljait."
- én örülnék neki, ha így történne,
akkor végre lenne egy két komolyabb kinézetű HTC Android telefon is
nem csak a szokásos fiatalos designú darabok -
ThorsHUN
őstag
Nem is ertem miert temeti mindenki a winmo-t...
-
amanoba
őstag
bravó
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest