- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kapkodják el. Ha elég sokat kidobnak a mostani WM-ből, még talán valami érdekeset is tudnak csinálni, de mégis mikor? Az az év nagyon hosszú idő - addig kinn lesz legalább az iPhone OS 3.1, legalább egy Android iteráció, még a Nokia is kitolja az öregszagú Symbian^2-jét a gyárkapun. Lehet hogy ez utóbbival akarnak háborúzni? Két nagypapa járókerettel?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
sp@rtan
senior tag
Ez a kép
-
Dare2Live
félisten
Az egyik hanem legrosszabb+fizetni kell érte.
Nem tudom mért adja át a terepet az MS a Google, Apple, RIM nek de megtette.
Viszlát WM.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Alexios
veterán
Én úgy emlékszem hogy 2010 végére lesz kész a teljesen átdolgozott Symbian^4, szóval gondolom akkor nem a ^2 ellen fognak versenyezni
De a microsoft ezzel a saját helyzetét rontja, hogy folyamatosan halasztgatja a wm7 megjelenését, nagyon ütős cuccot kell létrehozniuk ha piacon akarnak maradni, mert bőven adnak ám időt a konkurenseknek is, hogy fejlesszenek..Szerk.: És igen, jól emlékeztem itt a mobilarena hír az új symbianról, ami 2010 végén, 2011 elején jelenik meg,tehát majdnem a wm7-el egy időben.
Lényeg, hogy lehet, hogy túl sokat késik, egy év alatt rengeteget fog fejlődni az android, ami már így is nagy konkurens, de majd meglátjuk mi lesz[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Az az év nagyon hosszú idő - addig kinn lesz legalább az iPhone OS 3.1"
Addigra már a 4.2-re fognak várni az iPhone tulajok (június környékén adták eddig ki az új készülékeket új rendszerrel és kb. 1,5-2 havonta az alverziókat).
Gyakorlatilag teljesen vesztes helyzetből indulni nagyon merész lépés a Microsoft részéről.
2010-re az Apple már szinte behozhatatlan előnyhöz fog jutni, az Android is elterjedt rendszer lesz és a Nokia már két smart rendszerrel lesz piacon (Symbian^4 és Maemo).
A WinMo 6.5-el szinte lehetetlen, hogy lépést tudjon tartani ezekkel a jóval fejlettebb rendszerekkel."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
MODERÁTOR
A WM7 megjelenésétől azt várom, amit az "asztali"' Windows verzióknál nem kapok meg...
Legyen kisebb erőforrás igényű, az ujjal kezelhetőség engem nem érdekel (QWERTY-billentyűzetes gépet használok), de ne kelljen neki gigahertzes processzor..........Xiaomi 13T
-
iknight
senior tag
válasz Viktor0610 #6 üzenetére
Azért a windows7 optimalizációja sokkal jobb mint pl a vistának, és összességében is rengeteget javult ahoz képest szvsz. De egyébként ha tényleg olyan későn jelenik meg a win7 lehet nem is lesz értelme kiadni Addig bőven megerősödik még szerintem a touch symbian és az android is, nem beszélve arról hogy pl az apple egyik legnagyobb hátrányát az offline navigációt is kiküszöbölték már. Szerintem már 2010 eleje is késő lenne.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Alexios
veterán
nem beszélve arról hogy pl az apple egyik legnagyobb hátrányát az offline navigációt is kiküszöbölték már
Na igen, bár nem igazán emiatt nem lesz esélye, mert nem lesz mindenkinek iphone-ja, inkább a symbian, és főleg az android fog addigra nagyon megerősödni, hiszen ennyi idő alatt bőven lesz rá elég program is, nem nagyon lesz indok, hogy miért a wm7-et válasszák, hacsak nem lesz annyira ütős a rendszer már a kiadása pillanatától kezdve.
-
Inarus
addikt
Bah...! Vagy van valami nagy dolog még a markukban, vagy ezt szvsz nagyon benézték! A wm7-re már most szükség lenne, nem 1-1,5 év múlva... nagyon hanyag üzletpolitika ez...
A kép tényleg LOL
-
törölt tag
és ez továbbra is egy optimista feltételezés, előbb sosem szokta kiadni semmit, legfeljebb késni fog, akkor meg ugye eléggé kellemtlen helyzetbe hozzák magukat. nem mintha így nagyon lenne okuk örülni.
-
iknight
senior tag
Nem is azt mondtam, hogy mindenkinek lesz iphoneja, de van olyan ismerősöm aki pl emiatt nem vett eddig iphone-t, és mostmár a következő telója az lesz emiatt. Illetve 2010, végéig valszeg lesz még egy szériafrissités az iphoneba, és hátha végre valami komolyabb dobásuk is lesz, és akkor mégtöbb embert csábitanak el a winmobiltól. Sokáig a palm meg a winmobil volt az egyeduralkodó, aztán szinte csak a winmobil, nem volt konkurencia, nem kelett elkapkodni a fejlesztést. Mostmeg már a nyakukon az apple, a rim, a symbian, az android stb, szóval nagyot kell szólnia.
-
Alexios
veterán
-
N-vidi-A
őstag
Valóban nem sietik el a dolgot...
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
vsgaborr11
tag
Hehe,a kep bitang nagy A winm 6.5-on es 7-en mar csak rohogni tudok,amennyire fatokuek a Microfosnal
-
veterán
Megvárják amíg a konlurencia sikeres lessz
duree54
-
félisten
Tényleg olyan, mintha szándékosan adnák át a piacot a többieknek.
De nyilván terveznek valamit. A WM7 (vagy Windows Phone) remélhetőleg méltó párja lesz a W7-nek. Ha a ZuneHD-ban látott sebességet kapjuk majd, akkor megéri várni.
Hiába vannak már most jobb rendszerek, úgy Apple, mint Android, Symbian, Palm, Linux, még mindig jönnek ki WM6.1-es, 6.5-ös gépek, a gyártók nem hátrálnak ki az MS mögül...
2010-ben minden bizonnyal jobb hardver is rendelkezésre fog állni, és még világosabban lesz látható, hová tart a mobil-piac.
Szerintem lesz még helye a cuccnak, de nem ártana ha kicsit összeszednék magukat.
Ahhoz hogy kaszáljanak, valami überbitangbrutál rendszert kell összedobniuk. -
joey04
titán
2010 végén?? ezek tényleg teljesen hülyék.
-
<NewL>
addikt
ezek se sietnek egy cseppet sem. jópár ügyfelet vesztenek az ilyen hírekkel később...
There's an app for that
-
Ulkesh
őstag
"nem lesz mindenkinek iphone-ja, inkább a symbian, és főleg az android fog addigra nagyon megerősödni, hiszen ennyi idő alatt bőven lesz rá elég program is"
Az iPhone nagyon meg fog erősödni, mert a RIM kivételével minden más konkurens rendszer szinte nulláról indul (az Androidra alig pár száz alkalmazás van a Symbian^4 meg nem lesz kompatibilis az előd verziókkal így mindent újra kell rá írni, a Maemora is pár tucat alkalmazás van csak), szemben a Mobile OSX-re már most meglévő 60 ezer alkalmazásával és 1 év alatt ez akár meg is duplázódhat. Gyakorlatilag jelenleg a fejlesztők által legjobban támogatott platform.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Typhoon47
senior tag
a kép veszett jó
a wm7-nek meg hatalmasat kell majd szólnia 2010 végén, hogy ne szűnjön meg végleg."Education is important but big biceps are importanter"
-
Ulkesh
őstag
válasz FoxiestFox #16 üzenetére
"Hiába vannak már most jobb rendszerek, úgy Apple, mint Android, Symbian, Palm, Linux, még mindig jönnek ki WM6.1-es, 6.5-ös gépek, a gyártók nem hátrálnak ki az MS mögül..."
Dehogynem, a legfőbb gyártójuk a HTC, már most tesz olyan bejelentéseket, hogy a jövőben az Android rendszerekre akarja a gyártását alapozni, a többi WinMo készüléket gyártó cég meg szinte csak mellékesen ad ki ilyen eszközöket, mert párhuzamosan más rendszereket is támogat (lásd. Samsung), mihelyt a kereslet egy bizonyos pont alá csökken (márpedig rendesen csökken), akkor nem fognak tovább pénzt fektetni a WinMo-s eszközök fejlesztésébe, egyszerűen nem éri meg nekik.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Alexios
veterán
Igen, androidra Most pár száz alkalmazás van, de ne felejtsük el, hogy egy éven belül jön egy pár androidos készülék, és azért elég valószínűleg jócskán megfog növekedni a programok száma(nem azt mondom, hogy több lesz mint az iphonera, de bőven lesz)
Symbian^4-ről pedig, hát symbian 9-nél se volt egy darabig semmi, de elég hamar jöttek ott is, igaz, eleinte főleg a régi programok átírása, de nem kell félteni a symbianos közösséget sem.Lényeg ami lényeg, hogy 1 év nagyon sok idő, ennyi idő alatt minden platformra rengeteg program fog kijönni, és ha a wm7 ilyen soká jön, valószínűleg a mostani wm használók fognak elpártolni egyéb platformokra, szerintem az androidnak lesz jelentős térnyerése
-
Dare2Live
félisten
Sose a mennyiség volt a fontos, ilyen alapon most a WMnek pl ~ piacvezetőnek kéne lennie....
és Apple egykészülékes gyártó. Van egy drága, érintős, szar kamerás, még mindig 1001helyn korlátolt de érintős szinten felhasználóbarát készüléke.... amíg ez így marad, akik nem állnak jól, szeretik a billt, jó kamerát, szabad készüléket..... azok nem fognak szifont venni, ez pedig nem 10-20 és nem is 60-70-80%a a föld lakosságának.....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Alexios
veterán
Igen, a HTC rendesen hátrál ki mögülük, pedig ugye nekik köszönhető főleg, hogy a wm egyáltalán még tart ahol tart, nem még lejjebb van. Nem értem a microsoftot, nem engedhetik meg az ekkora késést, nemcsak a felhasználókat, hanem a gyártókat is elfogják így veszíteni... Szerintem a HTC amúgy fog ettől wm telókat csinálni, csak mire kijön a wm7 addigra már inkább android telói lesznek, és mellékesen pár wm(hacsak nem fog nagyon-nagyot durranni a 7-es)
-
Alexios
veterán
-
aram01
nagyúr
nem kapkodják el ezeknek nem kell a lové?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
MODERÁTOR
-
Typhoon47
senior tag
válasz Viktor0610 #28 üzenetére
dehogy a világ leggazdagabb embere
"Education is important but big biceps are importanter"
-
iknight
senior tag
Szerintem nem hátrál ki a htc, hiszen ugyan úgy vannak friss winmobilos modelljeik is, báár én annak örülnék a legjobban, hogyha a mobil cuccok is eljutnának végre arra a szintre, hogy a user ha úgy tetszik neki winmobilt ha úgy androidod tesz rá, szeritem ez nem megoldhatatlan dolog. Egyébként volt szerencsém használni egy ideig a maemo-t is és személyszerint ha csak az oprendszert nézzük, nálam a winmobil előtt ál az is.
-
HardSanyeee
őstag
Én is csak annyit tudok mondani, mint a többiek: 2010 vége nagyon messze van... Addigra kész lesz a Symbian új rendszere, az Android is legalább a 2.5-ös verziónál fog járni és persze addigra lesz új iPhone készülék is 4.x-es OS-el...
Más: ugye a Symbian Foundation-t is többen fejlesztik, akárcsak az Androidot?
-
Alexios
veterán
válasz HardSanyeee #32 üzenetére
Igen, symbianban elég sok gyártó benne van, főleg a nagyobb mobilos cégek
-
Ulkesh
őstag
válasz Dare2Live #23 üzenetére
"Sose a mennyiség volt a fontos, ilyen alapon most a WMnek pl ~ piacvezetőnek kéne lennie...."
Nem éppen.
Symbian-re kb. 9-10 ezer, WinMo-ra 25-30 ezer alkalmazást tartanak számon.
"Van egy drága, érintős, szar kamerás, még mindig 1001helyn korlátolt de érintős szinten felhasználóbarát készüléke...."
Nem drága a hasonló készülékekhez képest.
A kamera mindegyik mobilban szar, élményfotózásra meg bármelyik megfelel.
A korlátok meg az átlagfelhasználót nem érdeklik, akit meg érdekel, az ledönti és olyan szabadságot élvezhet, amilyet másik platformon el sem lehet képzelni."azok nem fognak szifont venni, ez pedig nem 10-20 és nem is 60-70-80%a a föld lakosságának....."
Az eladási statisztikák mást mutatnak.
Az emberek többsége használni szeretné a készülékét és a felhasználók szokásai könnyen behatárolhatók, ha azokra a funkciókra összpontosít egy gyártó amiket a többség használ és azokat megoldja a lehető legjobban akkor bankot robbant.
Az Apple ezt tette. A többi gyártó meg még mindig abban a hitben van, hogy jól hangzó feature listával könnyebb eladni a készülékeket, pedig egy mobil eszköz esetében ez érdekli a legkevésbé a vásárlókat.--
A jövő smart készülék ranglistáján 3 befutó van, a RIM, a Mobile OSX és az Android alapú eszközök.
A Nokia és a Microsoft túl sokat hezitált és várakozott a konkurencia lépéseire és mostanra lépéshátrányba kerültek.
A Nokia jelenleg még piacvezető a smart kategóriában, de ezt a helyét 1 éven belül el fogja veszíteni.
A Microsoft meg valószínű szépen kihátrál erről a piacról és 2012-re már nem lesz WinMo alapú készülék a piacon, vagy ismét előveszik a másológépüket és kihoznak egy saját mobilt az iPhone mintájára, de még ekkor is fel kell építeniük egy saját alkalmazás áruházat és maguk mellé állítani egy jó csomó fejlesztőt, akik mára már elpártoltak tőlük.
(Én az utóbbira tippelnék, és szerintem a ZuneHD az eljövendő MS mobil alapja.)[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Bár ha a maemo egyetlen egy készüléken lesz csak"
A pletykák szerint a mostani Nokia rendezvényen több Maemo-s készüléket mutatnak be, amik közül kettő smartphone lesz. Még pár nap és kiderül.
-
Ulkesh
őstag
"Igen, symbianban elég sok gyártó benne van"
Ez előny, ha a rendszer elterjedését nézzük és hátrány, ha a rá való fejlesztést, mivel nem homogén a hardver platform, minden gyártó más és más hardvert rak alá, ami meggátolja a hatékony szoftverfejlesztést.
Pl. a Samsung hiába használ fejlett GPU-t az Omnia HD-ben, ha a fejlesztők elsősorban a Nokia készülékeire fejlesztenek, amik nem támogatják egységesen azt.
Ezért nem készülnek olyan minőségű játékok és programok Symbian-re és WinMo-ra, mint iPhone-ra.[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Akkor a többi milyen lesz, ha nem smartphone?"
Gondolom, mint az eddig kiadott Maemo-s eszközeik, internettáblák.
Pl.: [link]"Zárt Linux?"
Van olyan is. A Motorola előszeretettel használja a mobiljaiban.
[ Szerkesztve ]
-
Sőt a teljesség kedvéért zárt Symbian is van. A MOAP platformra csak Java ME alkalmazásokat lehet telepíteni, mint az átlag bunkofonra.
fairi: A Qt azért jó, mert 1) egy nagyon erős, sokmindenre képes, jól megtervezett és dokumentált könyvtár, ami 2) sok platformon fut kevés változtatással (Win, Linux, minden egyéb Unix-klón, OSX, Windows CE, és most már S60-on is) és 3) most már LGPL licenc alatt áll, tehát szabadon használható bármilyen alkalmazás fejlesztéséhez. Az S60-ban lévő AVKON nevű borzalmat (ami a felhasználói felület eredetileg, de BDSM eszközre hasonlít inkább) programozni pokoli fájdalmakkal ér fel. A Qt ezen segít majd a Nokia érintős eszközein.
-
Gondolkodok valami kézzelfoghatóbb megfogalmazáson
Mindenesetre a programnyelv egy pár helyen módosított C++. A Qt egy nagy könyvtár, amiben mindenféle problémára vannak kész elemek, amiket a program írása közben használnak fel.
Az átlagusernek azért jó, mert így sokkal több program várható, és azok jobban működnek majd remélhetőleg
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
"Sose a mennyiség volt a fontos, ilyen alapon most a WMnek pl ~ piacvezetőnek kéne lennie...."
"[I]Nem éppen.
Symbian-re kb. 9-10 ezer, WinMo-ra 25-30 ezer alkalmazást tartanak számon.[/I]"
Egyrészt aszondod nem, aztán meg igazolsz engem.
"Van egy drága, érintős, szar kamerás, még mindig 1001helyn korlátolt de érintős szinten felhasználóbarát készüléke...."
"Nem drága a hasonló készülékekhez képest."
Magyarázod a bizonyítványt? Mert nem teljesen 8? Átlagembernek "ocsó" Omnia2re sincs pénze és ez az Omnia2 elterjedését uugy gátolja mint a szifonét. Csak a Samsungnak van más kategóriában is mobilja is míg Apllenek nincs."A kamera mindegyik mobilban szar, élményfotózásra meg bármelyik megfelel."
Nos nekem vannak előhívott mobilos képeim amik ha szifonom lennének 100% nem lennének előhívva. hmmm?
Amúgy megint megmagyaráztad, hogy amiben szar szifon abban nem is szar mert nekünk ez a szar kell és az inov, n86nak nincs is értelme...."Az eladási statisztikák mást mutatnak."
Márminthogy azt mutatják, hogy pl az ára nem limitálja az elterjedését? Te ezt komolyan gondolod?Viccnek tarom az MS, WM csúszását de ettől még ha Apple, Google 0ról indulva 1-2év alatt megahtározó játékossá tudott válni akkor egy jelenleg mégmindig 10%körül járó MSt vagy egy Nokiat aki egymaga nagyobb mint a Samsung+LG+Apple+HTC "talán" nem kéne temetni....
Amúgy ha a szifon, Android 0róldon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
iPhone2gg
csendes tag
válasz Dare2Live #46 üzenetére
"Egyrészt aszondod nem, aztán meg igazolsz engem."
Az előző hozzászólásommal együtt kellett volna értelmezned. IPhone-ra több mint 60 ezer alkalmazás érhető el, ha alkalmazások száma alapján kéne eldönteni, akkor az iPhone a piacvezető.
"Magyarázod a bizonyítványt?"
Miért magyaráznám, azt mondtad, hogy drága, pedig ha ilyen készüléket akarsz venni, akkor olcsóbban nem úszod meg. Az ebben a kérdésben érdektelen, hogy vannak olcsóbb, de butább készülékek.
(De ha azt mondom, hogy én 25 eFt-ért kaptam meg a 3GS-t flottás előfizuval, akkor az most drága, vagy olcsó? )"Nos nekem vannak előhívott mobilos képeim amik ha szifonom lennének 100% nem lennének előhívva. hmmm?"
Azért a 3GS képeit lazán elő lehet hívatni, de akkor sem erre való.
Érdekes módon Flickr-en iPhone-os képekből töltenek fel a legtöbbet, míg más készülékek képeiből alig."Márminthogy azt mutatják, hogy pl az ára nem limitálja az elterjedését? Te ezt komolyan gondolod?"
Ha nagyon limitálná, akkor nem az lenne az Apple problémája, hogy nem tud eleget gyártani belőle és nem lenne világszerte hiánycikk és itthon sem hónapos várólista lenne rá.
"de ettől még ha Apple, Google 0ról indulva 1-2év alatt megahtározó játékossá tudott válni akkor egy jelenleg mégmindig 10%körül járó MSt vagy egy Nokiat aki egymaga nagyobb mint a Samsung+LG+Apple+HTC "talán" nem kéne temetni...."
Az USA-ban már elsöpörte a RIM és az Apple a MS-t és a Nokiát, sok elemző szerint, ha rendeződnek a gyártási problémái az Apple-nek, akkor komoly problémái lesznek a smartphone piacon a Nokiának Európában is.
A Google egyébként még egyáltalán nem meghatározó játékos, jelenleg piackövető magatartást folytat, de óriási potenciál van benne, ezért butaság lenne nem számolni vele.
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #48 üzenetére
Most én látom rosszul, vagy kettő Ulkesh van?
-
MODERÁTOR
Térjünk vissza a topik eredeti témájához, ha kérhetem.
Pár hozzászólásat utólag töröltem.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Ulkesh
őstag
válasz Quasi_modo #55 üzenetére
"Talán azért, mert az almánál még új, hogy lehet vele elfogadható képet készíteni."
Ez nem mostani adat, hanem még a régi készülékeknél futott fel. Szóval a sima első generációs és 3G-s készülékekkel készült képekből töltenek fel legtöbbet.
-
DaveNo1
veterán
Miért kell minden topicból lassan szifon topicot csinálni? kicsit unalmas már...
Mellesleg MS-nél gondolom tudják mit csinálnak, marketing csapatuk gondolom több információval rendelkezik a piacról mint mi...
You are not prepared.
-
Prof01
veterán
Jól sikerült ez a kép.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
David75
őstag
Ballmer olyan mint az uralkodó a Jedi visszatér-böl.Remélem hasonló sorsra jut.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
MODERÁTOR
-
Remélem ironizálsz. Egyrészt Ballmer ott van szinte a kezdetek óta (1980), másrészt a kezdetek óta egy arrogáns vadkan.
-
orbano
félisten
válasz HardSanyeee #32 üzenetére
viszont desktop fronton még mindig szinte egyeduralkodó lesz feltehetőleg a M$, emiatt ha megint kijönnek egy erős mobilos rendszerrel, jók lesznek. sajnos. persze az is lehet, hogy a telefonos oprendszerek törnek be a desktop piacra... a google ugye tervezget dolgokat
A vér nem válik VAZZE!™
-
Balatonsound
csendes tag
"A Microsoft meg valószínű szépen kihátrál erről a piacról és 2012-re már nem lesz WinMo alapú készülék a piacon, vagy ismét előveszik a másológépüket és kihoznak egy saját mobilt az iPhone mintájára, de még ekkor is fel kell építeniük egy saját alkalmazás áruházat és maguk mellé állítani egy jó csomó fejlesztőt, akik mára már elpártoltak tőlük."
Úgy tűnik hogy a második vázolt szitu lesz.. Ezek itt Samsung i8000 screnshotok. Nem ismerősek?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Balatonsound #70 üzenetére
de ehhez semmi köze a microsoftnak... ez a samsung felülete, ő másolt, nem a ms.
[ Szerkesztve ]
-
Keresztkérdés: van, aki szerint ez szép?
-
nagyúr
Addigra felesleges lesz már pénzt beleölni. Az Android kinyírja a WinMo-t, ilyen hozzáállással ezt érdemlik.
Két dologgal járnának jól:
Az Intel betör a mobilszegmensbe, megjelenik az X86/64, rátolnak valami desktop-like rendszert normális kezelhetőséggel, amin viszont elfutnak ugyanazok az alkalmazások.
Beáldozzák a WinMo-t, adják ingyen, cserébe kötik a Win7-hez.Ma belefutottam a tipikus Iphone vásárlóba:
- Miért pont ezt vetted?
- Mert menő.
- És olyan jó is?
- Nem rossz. Tetszik.
- Megéri az árát?
- Nem.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Ulkesh
őstag
válasz Jim Tonic #74 üzenetére
"Ma belefutottam a tipikus Iphone vásárlóba:"
Én ma a Vodánál egy Diamond 2-est vásárló sráctól kérdeztem meg, hogy miért azt választotta.
A válasz: "mert hasonlít az iPhone-ra, de azt sajnos a Vodánál nem lehet megvenni""a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
asysoft
aktív tag
Ahogy már elhangzott, ezek a módosítások a Samsunghoz köthetőek, i8000 tudtommal WM6.1-el érkezik, az meg nem éppen az ujjal vezérelhető kezelőfelületéről híres. Amúgy 2-3. képen mi emlékeztet téged iPhone-ra? Képnézegető ott - emlékeim szerint- teljesen máshogy néz ki, taskswitcher meg ugye no comment
Szerintem butaság emlegetni opcióként az MS piacról való kivonulását, nem arról híres, hogy egykönnyen feladja a harcot, akármennyire is reménytelennek tűnjön a pozíciója. Nomeg, felhasználói szempontból ez a platform a legnyitottabb, így kíváncsian várom a WM7-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs