- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
jól elvitatkozunk mi itt az OS-ekről és a kernelekről, de ha felhasználói oldalról nézzük a dolgot sztem senkit/nagyon kevés felhasználót érdekel, hogy hogyan hívják az operációs rendszerét.
nekem is kb 1,5 évig dual boot volt a gépemen, xp és Ubuntu.
de amikor gépet váltottam és a radeon 4670 nem működött rendesen, a skype-ban nem tudtam megcsinálni a hangot akkor feladtam.
persze lehet jönni megint a megszokott dumákkal "miért nem néztél szét előtte, hogy milyen hw-t kell venni"; "google a barátod"; "a hw gyártók a hibásak hogy nincsen hozzá driver", "ingyen van ürüljek hogy használhatom" stb stb.
kit érdekelnek ezek a kifogások?!
a nagy többséget nem érdekli, hogy miért nem megy amit szeretne használni, ő azért veszi hogy használja élvezze és ne kínlódjon vele.
autókat sem csak forma1-es pilótáknak gyártanak, hanem az átlag mezei embernek is.
a köztudatban még mindig az él, hogy a linux bonyolult, és szerintem jogos.
sokat fejlődött az utóbbi időben az is igaz, jóval felhasználóbarátabb lett, de még rengeteg probléma van vele és ahhoz, hogy azokat megold elég nagy számítástechnikai ismerettel kell rendelkezned és még nem is biztos hogy sikerül
ilyenkor van az hogy a felhasználó felnyomja az XP-t, vagy esetleg már Win7-et és boldog mert minden megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Metal topik
- Linux haladóknak
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIG HASZNÁLT GAMER PC i7-8700K/ GTX 1060 OC
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest