- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem mai napig hagyományos telefonom van. 6 évig nyúztam egy 6210-et, másfél éve pedig egy 6310i van a zsebemben. Nem is szeretnék mást. Egy pici okos, legyen bármilyen, telefonáláson kívül másra nem használható kényelmesen a kijelző miatt, a használható méretű meg már nagy zsebbe. Néha eszembe jut, hogy haladhatnék a korral, de aztán rájövök, hogy nem lenne kényelmes a zsebemben. Jó ez így, majd egyszer...
Androiddal játszadozni vettem inkább egy Galaxy Tab2-őt a T-nél féláron, havi 990-ért, majd nyomkodja a család, én meg hekkelem szakmai alapon, sose lehet tudni, mire települ még rá az Android, meg mikor terjednek el úgy és olyan helyen, hogy rendszergazdaként is számolni kell vele, meg érteni hozzá. Kihangsúlyozom, még magammal sem értek egyet a vásárlás ügyében, de ha már ingyen elhozhatom, féláron van, ráadásul havonta sem kerül sokba, miért ne. Más kérdés, hogy ez a futáros házhoz szállítás a T-nél röhej, én költöm a pénzem, és nem képesek a T-Pontba kivinni és ott átadni, mindenáron előre meg nem beszélt napon délelőtt 10-kor hív a futár, hogy itt áll a házunk előtt... -
BiP
nagyúr
Ez nem Android hátrány, ez mindenféle nagyképernyős érintős okostelefon probléma. Rendszerfüggetlen.
Hogy ezen belül hogy van megoldva, az már rendszerfüggő. Pl. Symbianon egyszerű volt, a bill.zár és a hívógombra volt fizikai gomb, és a menü is logikus volt, praktikus. WP-n meg elég macerásan van megcsinálva, hogy felhívj valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő