Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bangesz
csendes tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Matekból jeles, de látom nem ment át a lényeg.
Amikor az ember rakosgatja a csekkeket, hogy melyiket tudja befizetni és melyiket nem, akkor kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy havi ezer forintot félre tudjon rakni egy Windowsra és ugye itt még csak egy szoftverről van szó. Szóval ne legyünk már nevetségesek.
Félre ne értsük egymást, én sem támogatom az illegális szoftverhasználatot, de nem is verem a mellkasomat mint king-kong.
Ugyanakkor be kell látni, hogy szükség törvényt bont. Nekem GodSpeed stílusával volt a problémám, mert az jött le belőle, hogy aki letölt egy szoftvert és nem vásárolja meg az dögöljön meg.
Nem állt szándékomban flamelni, csak egyszerűen szúrta a szememet ez a stílus, mert amíg vannak akik megfagynak vagy éhen halnak, addig mások jó dolgukban azt sem tudják mire költsék a pénzüket. Engem nem is érdekel, de nem is szólom meg azért, mert tehetősek. Akkor a másik ember miért sérelmezi, hogy letölt egy szoftvert. Talán valami kárt okozott vele? Maximum Gates bácsinak, de lássuk be, hogy amíg az állam elveszi a ajámat, majd a tányéromat, addig én sem fogok sírva fakadni, ha le kell töltenem egy szoftvert. Ennyi. Ha megtehetném, megvennék minden szoftvert. Részemről a téma lezárva!Sweet Lou:
Én már sajnos régen nem járok iskolába, így nálam ez a lehetőség sem játszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Bittorrent topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor az ember rakosgatja a csekkeket, hogy melyiket tudja befizetni és melyiket nem, akkor kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy havi ezer forintot félre tudjon rakni egy Windowsra és ugye itt még csak egy szoftverről van szó. Szóval ne legyünk már nevetségesek.
Félre ne értsük egymást, én sem támogatom az illegális szoftverhasználatot, de nem is verem a mellkasomat mint king-kong.
Ugyanakkor be kell látni, hogy szükség törvényt bont. Nekem GodSpeed stílusával volt a problémám, mert az jött le belőle, hogy aki letölt egy szoftvert és nem vásárolja meg az dögöljön meg.
Nem állt szándékomban flamelni, csak egyszerűen szúrta a szememet ez a stílus, mert amíg vannak akik megfagynak vagy éhen halnak, addig mások jó dolgukban azt sem tudják mire költsék a pénzüket. Engem nem is érdekel, de nem is szólom meg azért, mert tehetősek. Akkor a másik ember miért sérelmezi, hogy letölt egy szoftvert. Talán valami kárt okozott vele? Maximum Gates bácsinak, de lássuk be, hogy amíg az állam elveszi a ajámat, majd a tányéromat, addig én sem fogok sírva fakadni, ha le kell töltenem egy szoftvert. Ennyi. Ha megtehetném, megvennék minden szoftvert. Részemről a téma lezárva!