- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy on legyen, kipróbáltam a beépített Modern UI-s szkennelést, az általános iskolai bizonyítványomon... szerintem vállalható
Persze nem ragadtam meg az általánosban, de felesleges lenne a gimis, meg a többi papírt benyomni...
Más:
(#148) CoolBoy323: alátámasztandó, hogy csupán a régebbi AIDA64 számára ismeretlen a dolog ezen a néven, a másik gépemen is megnéztem, hogy pontosan mit ír, mik a támogatottak az X2 esetében.
-
RPZ
tag
Igen. Fején találtad a szöget. Annyi értelme lehetne esetleg a váltásnak, hogy valamivel gyorsabban indul a rendszer. De ma már mindenkinek ssdje van, sokan hibernálják a pct, így is pont elég gyors az indulás Win7 alatt. Ergo: SEMMI ÉRTELME NINCS A WINDOWS 8 LÉTEZÉSÉNEK. TELJESEN ILLEGITIM.
Cserébe egy napi munkával, kiegészítő programok vadászatával talán be tudod lőni olyanra, hogy a Mocskot (Metrot) ki tudd kerülni benne. És akkor örülsz. De minek is?4 év alatt semmit nem tudtak megalkotni az elköltött dollármilliárdokból? Csak egy ilyen szemetet? Teljesen értelmetlen, semmiresejó szenny. Létezése illogikus.
Nyűgömben felraktam egy-két ablak-effekt programot a 7-re, hiszen a következő 4 évet is ezzel az oprendszerrel kell lehúznom. Amikor Xp-ről váltottam 7-re, akkor úgy éreztem, hogy a mennyország kapuin nyertem bebocsátást. Van egy olyan balsejtelmem, hogy ehhez hasonló kegyeleti állapotba ebben az évtizedben már nem fogok újra kerülni. A 7 szuperül meg lett oldva, mindenre jó, csak már unalmas, emellett bőven lenne hová fejlődni ergonómiai szempontból is. Biztosan meg lehetne alkotni egy olyan oprendszert, amitől mindenki eldobná az agyát. A mostani agymosós semmirekellő vonalat szépen fogják még erőltetni, szóval talán majd a jövő évtizedben alakulhat valami.
Nagyon nagy baj ez. Elmegyek hányni. Ti meg fogyasszátok egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest