Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is azzal próbálkoztam végső elkeseredésemben (mert eddig csak a direkt linkeket néztem, és arra vonatkozott a hozzászólásom - igaz, ezt elfelejtettem jelezni). Ezzel most nálam is jön, bár nem egy túl gyors megoldás (100-150KB/sec - 48%), de legalább biztosnak látszik (FF alatt érdemes használni az IEtab-ot; azzal is működik).
-
h-yle
addikt
Nekem alapon van. És nem mondtam, hogy kapcsolják ki, de mivel ez egy FAQ azért ott a helye.
Az Adobe rész javítva, hemaka "témája" hozzáadva.
Az egyéb W7 kérdéseket a W7 topicba, (link a cikk végén) program flameket, meg mittoménhova, de ne ide.
Ide mint írtam hibajavítást, és hozzáadandó témákat várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest