- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hát ehhez annyira még angolul sem kell tudni. egyszerűen nem értem, mi zajlik mostanában a Café-n/Mobilarenán, de akárhogy hadakoznak ellene, rettentő pocsék lett a minőség. pár hete kérdezte az egyik szerkesztő, hogy akkor miért járok ide. nem válaszoltam, mert nem akartam bunkó lenni, de az igazság az, hogy lassan már csak megszokásból.
-
moonman
titán
"alkalmávala"
"a hagyományos számítógépre szánt Windows 7 operációs rendszer ARM-kompatibilis változata lesz"
eredeti szöveg: "So it looks like it won’t be just a remake of Windows 7 or Windows Phone 7.""nem lesz alkalmas asztali perekre fejlesztett szoftverek kezelésére"
"a kompatíblikatási hiányosság áthidalható"
"Az Apple iPad és a Samsung Galaxy Tab sikeréből a Microsoft sem szeretne kimaradni"
eredeti szöveg: "this wouldn’t exactly be a direct competitor to the iPad, the Galaxy Tab, or the BlackBerry Playbook"és a végére egy Vista logó. klasz cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest