- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
-Skylake- #28 üzenetére
Én IT Helpdesken dolgozom, tehát "talán" nem vagyok teljesen hülye a dolgokhoz. Azt is tudom mit jelent a group policy. De mondjuk az unokahúgom pont nem tudja hogy mi az. (ez most csak egy fiktív példa). Tegyük fel neki is olyan hangkártyája van. Win7 alatt működött, Win10 alatt is, csak az Origin alatt nem. Ez nem user error, hiszen egy átlagfelhasználó honnan tudná hogy ezt a group policyban ki lehet kapcsolni? Ő csak azt veszi észre hogy 7alatt jó volt, 10alatt szar lett.
Vagy vegyük az SMB hülyeséget. Amíg le nem tiltották tudott NAS-olni, most már nem tud. Mindkét esetben csak a frissítés(ek) után derült ki hogy gáz van. Így mondjuk legalább kétszer kellet szervizbe vinnie a gépét, mondjuk 2*10000Ft (hasamra ütött árat írtam) hogy újra működjön az addig működő NAS és hangkártya.
Persze ha nem lenne automatikus frissítés, hanem ki lehetne választani hogy mi kell, mi nem és le lenne írva hogy mi mit csinál, akkor fel lehetne készülni a bajokra. Legyen most a példa alapja 10home ahol csak komoly bűvészkedéssel lehet kikapcsolni, elhalasztani a frissítéseket, am jelen esetben ugye megint egy 10000Ft körüli összeg, ha megint PC boltba viszi a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest