- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
-Skylake- #28 üzenetére
Én IT Helpdesken dolgozom, tehát "talán" nem vagyok teljesen hülye a dolgokhoz. Azt is tudom mit jelent a group policy. De mondjuk az unokahúgom pont nem tudja hogy mi az. (ez most csak egy fiktív példa). Tegyük fel neki is olyan hangkártyája van. Win7 alatt működött, Win10 alatt is, csak az Origin alatt nem. Ez nem user error, hiszen egy átlagfelhasználó honnan tudná hogy ezt a group policyban ki lehet kapcsolni? Ő csak azt veszi észre hogy 7alatt jó volt, 10alatt szar lett.
Vagy vegyük az SMB hülyeséget. Amíg le nem tiltották tudott NAS-olni, most már nem tud. Mindkét esetben csak a frissítés(ek) után derült ki hogy gáz van. Így mondjuk legalább kétszer kellet szervizbe vinnie a gépét, mondjuk 2*10000Ft (hasamra ütött árat írtam) hogy újra működjön az addig működő NAS és hangkártya.
Persze ha nem lenne automatikus frissítés, hanem ki lehetne választani hogy mi kell, mi nem és le lenne írva hogy mi mit csinál, akkor fel lehetne készülni a bajokra. Legyen most a példa alapja 10home ahol csak komoly bűvészkedéssel lehet kikapcsolni, elhalasztani a frissítéseket, am jelen esetben ugye megint egy 10000Ft körüli összeg, ha megint PC boltba viszi a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Temu
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest