- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
-Skylake- #28 üzenetére
Én IT Helpdesken dolgozom, tehát "talán" nem vagyok teljesen hülye a dolgokhoz. Azt is tudom mit jelent a group policy. De mondjuk az unokahúgom pont nem tudja hogy mi az. (ez most csak egy fiktív példa). Tegyük fel neki is olyan hangkártyája van. Win7 alatt működött, Win10 alatt is, csak az Origin alatt nem. Ez nem user error, hiszen egy átlagfelhasználó honnan tudná hogy ezt a group policyban ki lehet kapcsolni? Ő csak azt veszi észre hogy 7alatt jó volt, 10alatt szar lett.
Vagy vegyük az SMB hülyeséget. Amíg le nem tiltották tudott NAS-olni, most már nem tud. Mindkét esetben csak a frissítés(ek) után derült ki hogy gáz van. Így mondjuk legalább kétszer kellet szervizbe vinnie a gépét, mondjuk 2*10000Ft (hasamra ütött árat írtam) hogy újra működjön az addig működő NAS és hangkártya.
Persze ha nem lenne automatikus frissítés, hanem ki lehetne választani hogy mi kell, mi nem és le lenne írva hogy mi mit csinál, akkor fel lehetne készülni a bajokra. Legyen most a példa alapja 10home ahol csak komoly bűvészkedéssel lehet kikapcsolni, elhalasztani a frissítéseket, am jelen esetben ugye megint egy 10000Ft körüli összeg, ha megint PC boltba viszi a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest