- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
-Skylake- #28 üzenetére
Én IT Helpdesken dolgozom, tehát "talán" nem vagyok teljesen hülye a dolgokhoz. Azt is tudom mit jelent a group policy. De mondjuk az unokahúgom pont nem tudja hogy mi az. (ez most csak egy fiktív példa). Tegyük fel neki is olyan hangkártyája van. Win7 alatt működött, Win10 alatt is, csak az Origin alatt nem. Ez nem user error, hiszen egy átlagfelhasználó honnan tudná hogy ezt a group policyban ki lehet kapcsolni? Ő csak azt veszi észre hogy 7alatt jó volt, 10alatt szar lett.
Vagy vegyük az SMB hülyeséget. Amíg le nem tiltották tudott NAS-olni, most már nem tud. Mindkét esetben csak a frissítés(ek) után derült ki hogy gáz van. Így mondjuk legalább kétszer kellet szervizbe vinnie a gépét, mondjuk 2*10000Ft (hasamra ütött árat írtam) hogy újra működjön az addig működő NAS és hangkártya.
Persze ha nem lenne automatikus frissítés, hanem ki lehetne választani hogy mi kell, mi nem és le lenne írva hogy mi mit csinál, akkor fel lehetne készülni a bajokra. Legyen most a példa alapja 10home ahol csak komoly bűvészkedéssel lehet kikapcsolni, elhalasztani a frissítéseket, am jelen esetben ugye megint egy 10000Ft körüli összeg, ha megint PC boltba viszi a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazon Kindle
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videós, mozgóképes topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest