- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz
Döglött Róka #207 üzenetére
Alapvetően még mindig egy egérmutatóval matatok a menükben és nem az ujjammal tapicskolom a képernyőt...
Amúgy jó volt vicces vagy
főleg mikor nem a kérdésre válaszolsz.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Döglött Róka #205 üzenetére
Nem elég.
Nézd meg a nálam lévő startmenüt.
Ilyet el lehet érni külső program nélkül alapból a Windows 10-ben?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Pityesz4734 #197 üzenetére
Nekem sem tetszett a csempés-érintőkijelzőt támogató startmenü, de szerencsére lehet ez ellen tenni... igaz külső programmal:
Gyakorlatilag csak azért tértem át tavaly december elején Windows 10-re, mert a 7-ből évek óta hiányoltam mókolás nélküli sötét-fekete témát, amit a 10-nél elérhetővé tettek gyárilag az októberi frissítéssel.
Az külön tetszik, hogy a tálca, startmenü és egyéb felületeken is változik a szín, ha a megadott mappából váltja a hátteret a Win10. Úgy van beállítva, hogy 30 percenként véletlenszerűen tegyen be egy háttérképet a 3782 kép közül.
-
Puma K
nagyúr
Csak a mókolás nélküli fekete téma miatt tértem át Windows 10-re tavaly december elején. De amúgy nem a szívem csücske ez az OS.
3 külsős programot kellett feltelepítenem, hogy a mappák kinézetei, a frissítések, start menü és az alapból felesleges háttérben futó alkalmazások tiltva legyenek valamint úgy nézzen ki és működjön az OS mint ahogy azt én akarom avagy mint a Windows 7-nél is volt... az automatikus friss telepítésnél történő driver letöltés-telepítés baromi irritáló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest