- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
#54072192 #234 üzenetére
Szóval, ha átugrom a kódkérést, akkor egy custom gépnél is "beaktiválódik" a Win, ha a netre elér (ha már valamikor telepítve és aktiválva volt)? Köszi, ez új infó, majd kipróbálom.
Tudom, sokan írták a KNM-re, hogy bullshit, de nekem segített, sokkal stabilabb lett a letöltés, amióta használom (már Win7-en is használtam, ott nem volt memory leak gond vele).
-
joysefke
veterán
válasz
#54072192 #227 üzenetére
Nekem ... sem sikerült még a bootot tönkretenni egy frissítéssel
Nekem egyszer volt frissítés közben bootloop. 20 perc után meguntam és reseteltem. Ez helyrehozta minden további ügyeskedés nélkül. A frissítések is konzisztens állapotban kerültek fel.
Tipikus kákán is csomót keres hozzáállás amikor egy 2,5 éve nem frissített, és ki tudja amúgy is milyen állapotban lévő rendszernél meglepődik, hogy nem pöccre megy fel az utolsó frissítés is.
Aztán ugye annak oka is lehetett, hogy miért nem volt 2,5 évig frissítve.
-
hunluki
senior tag
válasz
#54072192 #224 üzenetére
Akkor ne frissüljön le, írja ki hogy ez a verzió nem támogatott (jelen esetben April 10, 2018 járt le róla a support), addig frissüljön fel, aztán dobjon ki egy üzenetet hogy barátom ez nem a legfrissebb, katt ide és töltsd le a media creation toolt és frissítsd fel azzal, vagy csinálj egy USB-t amivel bebootolsz és telepítsd újra a friss verziót szépen képekkel step by step (manapság ez már nem rákit szájensz). Nagy vörös izzó betükkel írják ki hogy előtte mentsél le minden fontos adatot mert repülni fog hacsak nincs külön partición (mondjuk ez már lehet meghaladja az átlagembert).
De az hogy egy automatikus funkció egyik napról a másikra döglött nyúlba rántja a gépet az szerintem nem járja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest