- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az, hogy egyes hw gyártók nem támogatják a termékeiket miért az OS hibája?
Azt ugye tudod, hogy W7 esetén is legalább annyi driver probléma volt mehjelenés után 4-5 évvel is, mint most a W10 esetén? És ott is minden SP odavert az sw és driver kompatibilitásnak. És ott is voltak frissítések, amelyek összekevertek dolgokat. W7 esetén ezek a problémák azért nem élnek már, mert nem frissül. Anno pont ugyanezeket az indokokat hozták fel sokan a W7 ellen az XP-vel összevetve. És minden SP után is jött a szokásos "ne telepítsd, mert szar" commentáradat. Csak ugye sokaknak szelektív az emlékezete. Meg most a W10 az aktuális, ezt kell szapulni, és az előzőt isteníteni. Ami ugye egy dekával sem volt jobb ezen szempontokból. De gondolom a W7 a hibás azért, mert a Bethesda már akkoriban is trágya munkát végzett, és a mai napig nincs megoldás a Fallout 3 futtathatóságára.
Szóval ha problémád van a Xonar-ral és az Origin-nel, akkor azt az Asus és az EA ügyfélszolgálatán jelezd. Emperor detto, az is EA kiadás.
-
Zedz
addikt
-
-Skylake-
addikt
"Ezek közül melyiket érzed elavultnak?
"
Nem tudom, mivel pl nem tudom milyen xonar kartyarol beszelunk. Tovabba nekem sem az ms, sem senki mas nem fizet azert, mert egy szembejovo problemat megoldok ahelyett, hogy gyalulnam ujra a gepet w7re mer az a tuti. Nezd meg plazmat is, leirom, hogy NEM tolt le illesztoprogramot a gep, ha jol be van allitva a group policyban egy kapcsolo, majd leirja hogy ha kikapcsolja (a kapcsolot, aminek egyaltalan a puszta letezesere is most vilagitottam ra neki) akkor is letolt. Mikozben mondom, NEM tolt le. Ez a policy lenyege.
-
-Skylake-
addikt
Ami egy 2001-es jatek. Egy 2018-as rendszeren. Komolyan nem tudom elhinni, hogy valaki ezt valid ervkent kezeli. Jazz jack rabbit se biztos, hogy megy rajta... Ertem en, hogy szereted ezt a gamet meg minden, csak te nem erted, hogy rossz iranyba ulsz a lovon. Megis miert kene, hogy mukodjon ez a jatek ? Tovabbgondolva az osszes konzol is egy kalap szar, ps4 pron sem mennek a ps2 jatekok, dobjuk ki. Az egesz W10 utalat egy sima multban ragadas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest