- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most megnéztem:
egy asztalról 100 asztalra váltás Debian Testing+XFCE kombón nem okozott 1MB memóriahasználat-növekedést, tehát asztalonként <10kB. CPU használat hasonlóan semmit nem változott (miért is tette volna?) értem én a takarékoskodást. De egy már nem pilótavizsgához kötött LXDE kihozható olyan 50MB-ból. Ha egy böngészőt kinyitsz csak az alapállapotban, 2-3x annyit használ. Én is úgy állok hozzá, ahogy te, de nálam <10kB azért nem veri ki a biztosítékot.Még 512MB memóriánál sem. Igyekszem persze ilyen kicsire faragni a dolgot, de annyit azért nem akarok buzulni vele, hogy kényelmetlen legyen. Nálam már az is a kényelmetlenség kategória, ha egy nem mindennap reggeltő estig használt funkciót csak akkor indítsak, amikor az éppen kell. Meg automatában, oszt jó napot. (Persze nem 20 éves a gép.) De ez a modern rendszerek velejárója. És én nem vagyok profi IT-s, csak egy bizonyos (alap) szintig vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, persze az esetleges hibák kijavításának megkísérlésén túl.
-
törölt tag
Nem a "swappelés"-t kellett volna zárójelbe tenni, hanem inkább "pagefile-ozás"-t írni.
A swappelés miatt ritkán zörög a merevlemez.
Registry: nem akarják, vagy inkább nem merik meglépni. Sanszos, hogy komolyabb galibát okozna, mint a UAC, vagy az a törekvése az MS-nek, hogy a netes szabványokat használja a sajátjai helyett.
"a Windows szép lassan népszerű kiadványszerkesztő..." pótló "...platformmá válhatott"
Így helyesebb."Újra a kevés szín a divat"
Ez sem igaz. Ezt is csak az MS erőlteti, mint modern és innovatív lépést. Ráadásul szánalmas, hogy a Bingben a kevés színű egyszerűség mögé gyakorlatilag pixelről pixelre váltakozó színű háttérképet (egy akármilyen fotót) raknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest