Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz remington2 #1 üzenetére

Neked nem lassú az IBM irodai csomagja?
    Én is azt tettem fel XP SP3-ra, de két problémám is van: A progi betöltése betegesen lassú, pedig nem hiszem, hogy a gépem izzadna alatta. A másik, meg hogy ha hozzárendelem az .XLS fájlokat, és rákattintk az XLS-re, akkor nem mindeg tölti be a progit, néha elszáll hibával, de persze kb. 1 perc tökölés után.
    Mindent megteszek, hogy ne a fizetős M$ progit kelljen használnom, de eddig vegyes érzelmeim vannak.
    Pedig zsír win. install, rissen formázott partícióra, és egyelőre semmi buggantott szoftver, szóval sem programhiba, sem derfagolási gebasz nem lehet.
    Amúgy maga a program elmegy, bár eléggé el van dugva pár dolog, pl. ha egy táblázatot kijelölök, és az egyik középső oszlop szerint karom rendezni, akkor azt csak a menüből tudom megoldani (kezelés -> rendezés), ami excelben egyszerűbb volt, de ettől még nem lesz rossz a progi. A füles elrendezés pokoli jó.

• sh4d0w

félisten

válasz remington2 #1 üzenetére

A Vista azért nem terjed, mert olyan gyermekbetegségei vannak, amikkel egy otthoni felhasználó megtanul együtt élni, amíg nincs rá javítás, de cégeknél ez elképzelhetetlen, súlyos bevételkiesést generálhatnak és akkor még ott vannak az alkalmazások, amiknek a Vista-kompatibilis verzióját még ki kell tesztelni. Hozzájön még az alapból nagyobb erőforrás-igény minden korábbi desktop OS-hez képest...

Az IBM egyébként a jövőbe mutató trendeket mindig igen korán ismeri fel, így történt ez a PC-piacról történt kivonuláskor is. Az meg, hogy egy linuxos konferencián jelenti be ezt az Oroszországban sikerrel alkalmazott stratégiát, csak a közösség lelkesítésére szolgál, semmi másra.

Új hozzászólás Aktív témák