- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
remington2 #1 üzenetére
Neked nem lassú az IBM irodai csomagja?
Én is azt tettem fel XP SP3-ra, de két problémám is van: A progi betöltése betegesen lassú, pedig nem hiszem, hogy a gépem izzadna alatta. A másik, meg hogy ha hozzárendelem az .XLS fájlokat, és rákattintk az XLS-re, akkor nem mindeg tölti be a progit, néha elszáll hibával, de persze kb. 1 perc tökölés után.
Mindent megteszek, hogy ne a fizetős M$ progit kelljen használnom, de eddig vegyes érzelmeim vannak.
Pedig zsír win. install, rissen formázott partícióra, és egyelőre semmi buggantott szoftver, szóval sem programhiba, sem derfagolási gebasz nem lehet.
Amúgy maga a program elmegy, bár eléggé el van dugva pár dolog, pl. ha egy táblázatot kijelölök, és az egyik középső oszlop szerint karom rendezni, akkor azt csak a menüből tudom megoldani (kezelés -> rendezés), ami excelben egyszerűbb volt, de ettől még nem lesz rossz a progi. A füles elrendezés pokoli jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest