Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Jól tetted bár ha jól tudom játékos szempontból a 2019 nem annyira nyerő, nekem pl azért kellett csak a downgrade 11-ről mert napi szinten játékok alatt 4-5 fagyásom volt ( directx error ) bármit csináltam nem segített, most 3 hete egy fagyásom se volt még. Pedig AM5 platformon vagyok 7800x3d-vel 4080 superrel, lazán win11 képes a cucc sőt, és mégis. Amíg ez nem rendeződik maradok a w10-en
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A HW támogatás kicsit gyérebb, mint a későbbi kiadásban. Lehet magától már pár dologhoz nem fog drivert találni x év múlva.
Mi melóban használjuk a W10 LTSC összes verzióját, mert az egyik komolyabb ipari program fel sem telepíthető a normál W10 kiadásra... Na ott volt minden, a progit viszonylag lassan frissítik így régebbi LTSC-t kellett telepíteni, de az meg szinte semmit nem ismert fel az amúgy nem is új, full Inteles laptopon, mindenhez kézzel kellett drivert túrnom, miközben a későbbi LTSC meg már ismert mindent magától.
-
b0bcat
addikt
Ugyanitt (amit linkeltél) van 5890 Ft-ért 2019-es LTSC. Mi a különbség e között és a 2021-es között? Érdemes az utóbbit megvásárolni?
Még egy fontos kérdés: az LTSC is úgy működik, mint a "sima" Windows 10, hogy akármeddig lehet aktiválás nélkül is használni, és a frissítések is jönnek, csak kiírja, hogy aktiváld, és egyes személyre szabási funkciók nem működnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest