- iPhone topik
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azokat az időket sajnos már nem tudjuk visszahozni Nagy kár!
Ez a Gnome3 vs Cinnamon......nehéz ügy, kb egy hete felraktam a 18.04-et és elkezdtem a netes leírások alapján gatyába rázni, de bő fél óra múlva azt vettem észre, hogy teljesen Cinnamonos formát adtam neki, alsó panel, Windowsos kinézetű Menü....de rájöttem, túl sok idő lenne teljesen Cinnamonná transzformálnom, így abbahagytam.
-
Ha már ismeretlen sorozatokról van szó......mi a manó történt az avataroddal???? Ez mi a manó lenne? (jó azt látom, hogy eb, nem manó)
Ha már a Milyen gépet vegyek topikot nem ajánlottam....úgy látom a Sorozatok topikot célszerű lesz, mielőtt még.....
Menjetek szidni a a magyar Maffiózók 3. évadát.
joysefke
SitCom-okat semmilyen formában nem nézekEzt Winesekről nehéz is lenne feltételezni.
(#871) hcl
(#869) bambano
Állítólag már nem is kék.
Talán ehhez hasonló színe van...... -
Pete55555
addikt
Bírom a stílust, meg a szarkazmust is, de!
Akkor arra válaszolj, hogy:
Iskolázott vagyok, (diplomás mérnök)
Tán butább sem vagyok mint az átlag (sőt)
Munkám sem szar...
... és meg is engedhetném magamnak.Mégsincs Macbook Pro-m.
Na, most mivan?
(Amúgy régen nagyon vonzottak a MAC-ek, de egyszerűen egy ideje nem érzem azt, hogy valami pluszt nyújtanának, vagy legalább is annyit, amennyivel többe kerülnek. Talán mióta Jobs nincs...azóta le is van sz*rva a laptop/desktop vonal)
*** Előre szólok, kérlek ne vegyétek általánosításnak a "hülye" szót a lenti kis írásomban. Elfogadom, hogy vannak olyan élethelyzetek, szituációk, felhasználási módok, ahova egy ilyen olcsó gép pont megfelelő, és akár ésszerű választás is lehet. De úgy gondolom, hogy az esetek többségében sajnos nem erről van szó - köszönöm.***
(#81) söncö
Ne is haragudj, de laza 3 éve notikat árulok kisebb-nagyobb idelyű osztálycserékkel egy megnem nevezett boltban aminek a reklámai az agyadra mennek.Gratulálok.
Meglepődnél mégegyeszer kiemelve "meglepődnél" rajta hányan vesznek ilyen kis gépet akár a most divatban álló EndlessOS linuxal előtelepítetten.
Nem, nem lepődnék meg, tudom, hogy sok a hülye.
Aki informatikában jártas az persze bizniszt vesz használtba jó pénzért és élvezkedve nézi a teljesítmény panelt ,hogy jee micsoda csilivili gigahertzek (mondom úgy hogy biznisz asztalim van)
Persze, mert nem hülye, és nem akar magával kib*szni.
De aki nem ezekkel szarakodik napi szinten azt pont nem érdekli hogy milyen hp meg thinkpad meg xps.
Neki egy új gép kell ami kielégíti a használati feltételeket. Ezek az emberek nem mennek használt vackot venni, nem kísérleteznek mikor döglik meg a gép. Onnan veszik ahol nincs gond ha baj van.
Sokan nem láttok a falakon túl. Igen mindenkinek meg van a konfort zónája. Itt a lényeg nem' mindenki ugyanolyan.Meg is veszi a szart, és viszi egy pár sorral fentebb leírt hozzáértőhöz, hogy "gyorsítsa már fel" a kis szutykát, mert nem tölt be a fészbukk.
Nincs gond, ha baj van? Persze, van garancia. Küldd el, 1-2 hónap múlva visszakapod ugyanazt a fost, de legalábbmár működni is fog. Tiszta haszon.
Persze, hogy nem mindenki ugyanolyan. Van akinek az új kell, mer' az új. Annak nem lehet bemagyarázni, hogy a használtüzleti 60-ért fél év garival jobb üzlet, mint az új 60-ért, 1 év garival.
Aki nem akar használtat, annak megmondom, hogy új gépet 150k+felett érdemes venni. Aztán vagy néz rám mint a birka, vagy elfogadja, esetleg kérdez, érdeklődik tovább.
Ha meg megveszi a 60k-s gépet, és hozza, hogy kéne ez, meg az, akkor elhajtom a f*szba. Hülye voltál, szenvedj.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
[link]: "Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. A Microsoft Digitális Oktatási Alapcsomagjának újabb elemeként most minden iskolás gyerek akár 5 számítógépre, valamint további 5 mobil eszközre ingyen töltheti le otthonában a legelterjedtebb irodai programcsomag, a Microsoft Office legújabb, jogtiszta verzióját"
oké, nem teljesen ugyanarról beszélünk, de ez alapján nem lehetetlen, hogy a hagyományos ms cuccokat felrakhassák egy rokon gépére. tudomásom szerint egy licenszet kaphat minden diák minden, a programban szereplő szoftverre. tehát egy licenszet kaphat w7-re meg egy másikat w10-re.
de ha nem megyünk bele mélyebben, az se gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged