Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minisztériumi Mancika a winnel sem kompatibilis (haver egy önkoris sajtósnak mutatta meg, hogyan kell CTRL-lal több filet kijelölni...)
Amúgy nekem olyan is volt, hogy haver nem tudott kiszedni egy részt Wordben, és elküldte, hogy írjam át. LO szépen átírta. Valami nagyon háttérbe tett cucc volt.
-
Dave™
nagyúr
Na akkor még egyszer: ha valaki megkér, hogy helyette csináld meg jóra, akkor megcsinálod LO-ban, és elküldöd neki PDF-ben (amit biztos vagyok benne, hogy az állami szférában is meg tudnak nyitni). Ha ő ezt tovább szeretné szerkeszteni, akkor miért nem csinálta meg elsőre magától? Persze költői kérdés, de ez pont olyan mint amikor én svg-ben meg pdf-ben küldtem vektoros logót, de az nem volt jó a nyomdának, ők Ai-t akartak, aztán miután megértettem velük, hogy a pdf pont olyan jó lesz, akkor valami csoda folytán mégis csak tudták használni. Aki meg ennyire nem akarja, az oldja meg, az ő problémája. De azért van egy Windows VM-em is Office-szal, ha nagyon muszáj
Meg a PP amúgy tényleg jó szoftver, ahogyan az Excel is. A Word már kevésbé kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg a PP amúgy tényleg jó szoftver, ahogyan az Excel is. A Word már kevésbé kedvencem.