Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Igazából az amerikaiak egy csomó mindenre használják, mániákusan(Xmas, XOXO, Xperience(XP, UX), stb), itt gondolom nem onnan jött, hanem valami magyarra ráerőszakolt latin szám behelyettesítésből, ami praktikusan alig rövidít, tehát inkább kúlfaktor/csúfnév mint praktikum.
Egyébként ha valaki pártatlanul tekint rá, itt nem arról van szó, hogy Windows-zal nem jó, Linux-szal meg hasít, hanem hogy vastag(vagy "teljes", vagy mi a lingó) DE-ssel lassabb, mint könnyűsúlyú(lightweight) DE-ssel.
A vaskosabb, Unity-s, KDE-s, mittoménmi DE-s Linux-okkal se lenne sokkal gyorsabb, ahogy említetted is a Fedora kapcsán, csak nem volt túl hangsúlyos az a félmondat.
Történetesen Linux-on van lightweight DE, Windows-on meg még nincs, de már úgy tűnik ők is dolgoznak rajta. Azt mondjuk nem értem, miért mindig a Win32 API támogatás eldobásával kezdik, de az az ő bajuk, max ez is besül, ahogy a Windows RT. Én legalább is senkit nem ismerek, aki az UWP appok miatt használna Windows-t...A 2K-t meg nem értem, mire használod, igazából a 1080p a 2K(nem a megapixeleket, hanem az oszlopokat számolták eredetileg a DCI-nél)
Hogy az eredeti kérdésre is kitérjek, én pl. azért nem szeretem a konzumer netbookookat, mert rühellem a vacak szigetes billentyűzeteket - ThinkPad-ből is azért vettem X220-at, nem 230-at vagy 240-et, mert a 220-ban még a régi TP billentyűzet van, és tudtommal kis konzumer gépben olyan sose volt. Újonnan meg már üzletiben se nagyon van... tán kivéve a jubileumi TP-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest