Hirdetés
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pentiumboi #121 üzenetére
Jah és azért ajánlottam a kollégának, mert hasonló gépünk van, és a tapasztalatom ez volt vele
Félreértettél! Nagyon jó, hogy ajánlottad, a Manjaro, Antergos, Chakra super Arch alapú rendszerek. Amit írtam, csak amiatt írtam, hogy ne legyen félreértés, mert a gyorsaság sok mindentől függ!
Amit én tapasztalok, az az, hogy erősen gépfüggő, melyik disztró melyik gépen mennyire gyors és mennyire jól fut minden. Nálam eddig jobban érzik magukat a Debian/Ubuntu alapú disztrók a rolling rendszerű Arch klónoknál....
Szóval nehogy támadásnak vagy ellenvéleménynek vedd ám, amit írtam! Az is Linux, amit javasoltál, meg amit én használok, az is! Mindegyik super!
Igaz Antergost még akkor próbáltam, amikor az Inchi beta verzió volt és így el is vette a kedvem tőle, de sokan esküsznek rá, hogy jobb az Antergos, mint a Manjaro és fordítva. Ez a szép a Linuxban, hogy 1000féle változatból mindenki megtalálja a neki legsuperebbet! (látod még 1gigás Puppy is működik a camionban kollégánál!)
- bocs Somatom
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Proxmox VE
- Vezetékes FEJhallgatók
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest