Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, hogy a Z3735F ehhez képest "CSAK"? Nem követem ezt egyáltalán mert egyáltalán nem érdekel. No de ha ehhez képest csak, akkor én most egy Z3735F-el szerelt (2GB RAM, 32GB ROM) miniPC-ről írok, ami egy fullHD-s TV-re van rákötve. Ezt használom már megjelenése óta, nem tom asszem 2015. Mi baj van ezzel? Kérdezem én a cikked alapján pont így...
Semmi! Az ég egy adta világon semmi. Win10 van rajta, legálisan, mert járt hozzá Win8, amit frissíthettem. Teljesen jól működik, netre, filmnézésre tökéletesen alkalmas, utóbbira mondjuk egyáltalán nem használom, mert arra egy Wetek play-t használok, de lényegtelen. Nem tudom milyen fél perces lapbetöltésekről beszélsz... gondolom én az költői túlzás, hogy drámát vigyél a történetbe. Lapbetöltés is gyors ezen a miniPC-n, nem olyan gyors, mint egy asztali gépen, komolyabb notebook-on, de nem tud érdekelni az a plusz 1, max. 2 mp, amit várnom kell... nem érzem soknak, igazából észre sem veszem. Netezési szokásom eleve olyan, hogy 1-2 lapnál többet nem tartok nyitva, mert minek... Szóval nekem bőven elegendő, teljesen igazad van, vagyunk még egy páran így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS+LTE 41mm
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest