Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, hogy a Z3735F ehhez képest "CSAK"? Nem követem ezt egyáltalán mert egyáltalán nem érdekel. No de ha ehhez képest csak, akkor én most egy Z3735F-el szerelt (2GB RAM, 32GB ROM) miniPC-ről írok, ami egy fullHD-s TV-re van rákötve. Ezt használom már megjelenése óta, nem tom asszem 2015. Mi baj van ezzel? Kérdezem én a cikked alapján pont így...
Semmi! Az ég egy adta világon semmi. Win10 van rajta, legálisan, mert járt hozzá Win8, amit frissíthettem. Teljesen jól működik, netre, filmnézésre tökéletesen alkalmas, utóbbira mondjuk egyáltalán nem használom, mert arra egy Wetek play-t használok, de lényegtelen. Nem tudom milyen fél perces lapbetöltésekről beszélsz... gondolom én az költői túlzás, hogy drámát vigyél a történetbe. Lapbetöltés is gyors ezen a miniPC-n, nem olyan gyors, mint egy asztali gépen, komolyabb notebook-on, de nem tud érdekelni az a plusz 1, max. 2 mp, amit várnom kell... nem érzem soknak, igazából észre sem veszem. Netezési szokásom eleve olyan, hogy 1-2 lapnál többet nem tartok nyitva, mert minek... Szóval nekem bőven elegendő, teljesen igazad van, vagyunk még egy páran így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest