- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
FoxiestFox #70 üzenetére
Igaz
egyébként én a kütyü mellett vagyok, mert szerintem egészen ó az ár/érték aránya.Ha szükségem lenne ilyesmire, tuti ezt venném.
-
vamzi
senior tag
Igazad van
de azért gondoljunk bele laikusan.Ennyi erővel az audi is adhatná az autóit wolksvagen szoftverrel(csak h az audi tulaj wv-fanok is megnyugodjanak), csak épp lehet, hogy mondjuk az ablaktörlő nem működne vagy az abs vagy akármi.Egyébként így a végén átolvasva eléggé hülye példa lett, de már leírtam és nem akarom kitörölni
nah mindegy. amúgy csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ha mondjuk teljesen készretelepített kütyüt, vagy legalább olyan szinten megoldani a támogatást, hogy az egyszeri felhasználó is könnyedén telepíthesse azt.Ez szerintem nagyban növelné a hardver értékét és a gyártójét is.Igaz, személy szerint nagyon szeretem heggesztgetni az ubuntumat.Ez az én perverzióm az unalmas napokra
Egyébként meg emberedre akadtál.Nagyon szeretem Stefanovics Angéla előadásait.Egyik kedvenc magyar szinészem
-
vamzi
senior tag
Ebben természetesen igazad van.Nem a wibrain gyártja az alkatrészeket bele.De akkor már miért nem választott olyan wifi modult bele, aminek teljes a támogatása.Persze, ez lehet a pénz rovására vagy a wifi minőségére menne.Csak mint írtam, az embert azt hinné, ha már linxszal is forgalomba kerül, akkor megvannak a megfelelő támogatások.De a következő kiadásban biztos orvosolva lesz minden.Sőt, lehet, hogy egy ubuntu frissítés is megfogja oldani, elvégre egyik hardver sem úgy jön ki a gyárból, hogy egyből megvan a teljes szoftveres háttere(gondolok itt például a vga és drájvereire)Szóval, türelem.Egyébként valamiféle tesztet reméltem a cikktől, mikor megláttam.pl: videók hogy mennek rajta, böngészés milyen, játékok,3d teljesítménye, compiz hogy fut,szívesen olvastam volna egy lspci kimenetet is.De ez az én egyéni véleményem.
-
vamzi
senior tag
Osztom Cathfaern véleményét.De azért az elég vicces, hogy a saját gépükhöz nincsennek normális linux driverek.Azt gondolná az ember, hogy ha linuxszal is szállítja, akkor megvan mindenféle hardverének a teljes támogatása.De úgylátszik, ez csak nekünk logikus.Nálam a kütyü 10-ből 6-7 pontot kap a driverek hanyagsága végett.Ha kiküszöbölnék, akkor 10-ből megkapná a 9-et.Remélem nem volt a hsz-embe semmi elfogultság.Flame-elnek helyettem elgen már itt
{[(egyébként a cikket nem tartom logout-hoz méltónak.Nem az ilyen elfogult cikkekhez vagyok szokva a ph! egyik testvérén sem.)]}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest