- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az egész egy már létező projektre "épült" rá teszt jelleggel, tehát a kis színes képek eddig is voltak, sőt osztályozás is, csak más feltételekkel. Amit most ki akartam próbálni, az annyi, hogy az ML mit hoz ki belőle. 1. Tehát nem C-ben van, hanem a sima TF for poets retrain.py-t használtam.
2. Igazából azért csináltam a szivárvány színezést, hogy fejlesztés közben lássam, hogy a mozgásbecslő algoritmus, jól működik-e. Aztán megtetszett, és benne hagytam. Meg fancy
3. Ehhez nem tudom hozzászólni, lehet butaságot írok, de nekem az Inception v3 rémlett.
4. Meglesem, kösz.+1 Jó észrevétel, de a 84-re gondoltál, nem?
-
válasz
Realradical #1 üzenetére
Örülök, hogy valaki hasznát veszi ennek a kevésnek is
IO.sys: Az nehéz volna, mert semennyire sem értek hozzá, tényleg csak a tutorialt követtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest