- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazasi
tag
Én csütörtökön megszabadultam az enyémtől.Vettem helyette egy A brandes tabot és azóta jobban alszok.
-
Kazasi
tag
Frissítettem a készüléket 4.4.4-re. Újraindítás után parancsikonok tűnnek el a kezdőképernyőről, kettőből kétszer.Konkrétan a total commander, es file explorer, fordító. Valakinek ötlet?
-
Kazasi
tag
Hogyan lehet az,hogy ebben a tesztben már Kitkat 4.4.4 fut a készüléken de a WayteQ honlapján még semmi nincs erről?
https://www.youtube.com/watch?v=fF5fj0IvTWc
Gondolom csak stabil verziót adnak ki tesztre,akkor meg már igazán elérhetővé tehetnék a földi halandóknak is. -
Kazasi
tag
és tbj007
Köszönöm szépen a segítséget,így már ment minden zökkenő mentesen.Nagyon gyorsan megvolt az egész.
Viszont a youtube alkalmazás folyton leáll,az egyetlen böngésző a Chrome 3-ból kétszer leáll.Nem is tudom miért nincs rajta az alapértelmezett böngésző.Tudom itt a chrome az alapértelmezett, de tudjátok mire gondolok.Bezzeg a haszontalan kamera működik.Egyébként az általános használat jónak tűnik bár még nincs belekva a rendszer,nem telepítettem a kedvenc alkalmazásaimat. -
Kazasi
tag
Szia!
Próbálom frissíteni de a leírás szerinti 3. lépésnél elakadtam.Sehol nem találok RKBatchTool alkalmazást a gépemen.Mi lehet a gond?
Szép és jó ez a terméktámogatás meg minden,de ez a sok ezt töltsd le,ide dugd-oda kattints már szinte felér egy Root+főzött ROM telepítéssel.Bárcsak jönne rá egy CM10...
Ráadásul ahogy olvastam egy másik terméknél a WayteQ oldalán, a frissítéssel elvesznek az adatok.
Az OTA frisítés csak a nagy nevek kiváltsága? -
Kazasi
tag
Csak a mindennapi használat során szerzett benyomások érdekelnének.Amit érdemes volt róla elolvasni vagy megnézni,azt már láttam itt a Mobilarénán,stb. Ár és specifikációk alapján tetszene,de több átlagfelhasználó véleménye nyilván többet nyom a latba.Wifi probléma esetleg,vagy hasonlóra gondolok, ami nem biztos,hogy előjött Legendd mesternél a teszt alatt.Több szem többet lát.Tudok várni még a vásárlással,nem annyira sürgős.Két-három évig tervezem használni,és ez lesz az első tabom.Nem szeretnék nagyot csalódni...
-
Kazasi
tag
Vagy mindenki teljes megelégedettséggel használja a tabletet, akinek ilyen van,vagy a kutya sem veszi és ezért nincs komment már egy hete . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest