- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
brazso
tag
Elégedetlen vagyok a mobilinternettel, legalábbis a telenor-éval. Állandóan váltogatja az edge, hspa és hspa+ módokat, amikor megáll az élet, de egyébként is lassú. A SIM kártyáról származó, még Pannon Net GPRS beállítással egyáltalán nem volt kapcsolat, így beállítotam a telenor oldalán szereplő APN online, APN-típusa default értékeket. Net így már van, de elég lassú. Tmobile kártyát is használtam ugyanott, azzal nem volt gondom. Milyen telenoros beállítást használtok?
-
brazso
tag
Pár napja használom a készüléket, és ezalatt meglehetősen karcos lett a képernyője. A legfelső fóliát (volt rajta egy címke, hogy eltávolítandó) leszedtem róla még beüzemelés előtt. Jól gondolom, hogy még egy fólia maradt az üveg felett? Üveget kézzel nem karcolhattam össze ennyire, talán még a gyermekeim sem
Gyári üvegvédő fólia lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Bontatlan E olvasó..
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest