- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
brazso
tag
Elégedetlen vagyok a mobilinternettel, legalábbis a telenor-éval. Állandóan váltogatja az edge, hspa és hspa+ módokat, amikor megáll az élet, de egyébként is lassú. A SIM kártyáról származó, még Pannon Net GPRS beállítással egyáltalán nem volt kapcsolat, így beállítotam a telenor oldalán szereplő APN online, APN-típusa default értékeket. Net így már van, de elég lassú. Tmobile kártyát is használtam ugyanott, azzal nem volt gondom. Milyen telenoros beállítást használtok?
-
brazso
tag
Pár napja használom a készüléket, és ezalatt meglehetősen karcos lett a képernyője. A legfelső fóliát (volt rajta egy címke, hogy eltávolítandó) leszedtem róla még beüzemelés előtt. Jól gondolom, hogy még egy fólia maradt az üveg felett? Üveget kézzel nem karcolhattam össze ennyire, talán még a gyermekeim sem
Gyári üvegvédő fólia lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest