- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
brazso
tag
Elégedetlen vagyok a mobilinternettel, legalábbis a telenor-éval. Állandóan váltogatja az edge, hspa és hspa+ módokat, amikor megáll az élet, de egyébként is lassú. A SIM kártyáról származó, még Pannon Net GPRS beállítással egyáltalán nem volt kapcsolat, így beállítotam a telenor oldalán szereplő APN online, APN-típusa default értékeket. Net így már van, de elég lassú. Tmobile kártyát is használtam ugyanott, azzal nem volt gondom. Milyen telenoros beállítást használtok?
-
brazso
tag
Pár napja használom a készüléket, és ezalatt meglehetősen karcos lett a képernyője. A legfelső fóliát (volt rajta egy címke, hogy eltávolítandó) leszedtem róla még beüzemelés előtt. Jól gondolom, hogy még egy fólia maradt az üveg felett? Üveget kézzel nem karcolhattam össze ennyire, talán még a gyermekeim sem
Gyári üvegvédő fólia lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged