Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Ezt jó tudni.
Mikor leadtam, azt mondta a hölgy, hogy csütörtökönként viszik le javítani. Mikor érdeklődtem, azt mondták, hogy pesti számot adnak, mivel ott már nincs a tab.
Ebből következtettem, hogy nem pesten javítanak, hanem az elektrodoki telephelyén.
Nagy okosság, hogy minden csütörtökön viszik át ~5km-re javítani a begyűjtött gépeket és csütörtökönként hozzák vissza. -
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Sajnos nekem is 2 hetet emlegetett a szerviz, mert én direktben őket hívtam fel a kijelző porosodásommal kapcsolatban.
A cserére 15 napot említett, vagyis kb 2 hétre datálta az elkészülés határidejét.Én még nem adtam le, annak ellenére sem, hogy bár lassult a porszem szaporodás mértéke, az nem szűnt meg.
Ráadásul szoftveresen is játszik a hangerő gomb (a fel gomb szoftveresen meghülyül, csak a restart segít) és újabban a fényerőszabályzó mondja be az unalmast.
Egyik napról a másikra elfelejti észrevenni, hogy lejjebb kellene vennie a világítást a környezeti fényhez idomulva...Egyre csak közeledik az a pont, amikor beadom én is szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest