Hirdetés
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Szia, három kérdésem lenne, ha szabad:
- A mért alacsony fényerő ellenére valóban jól látható a kijelző napsütésben? Autóban nagyon nem mindegy, hogy el lehet-e olvasni. Pillanatnyilag ZTE V970 és Wayteq X960BT található a háznál, ezekkel jól megvagyok, ha ezeknél nem rosszabb, akkor öröm és boldogság.
- Van remény rootra? Utoljára akkor követtem az MTK-s rootolásokat, mikor még a 6582-re nem volt, csak a 6589-re.
- Ezt érdemes venni (minőségbeli különbség vagy support miatt), vagy szabad a mrlujoak által linkelt Cube-ok közül valamelyiket? 10 ezer ft differenciáért nekem már megérné a külföldi rendelés. A négymagosnak nem tudom, van-e értelme, az énmegyek már a V970-en is zökkenőmentes, pedig az csak feleolyan erős, mint a kétmagos 7X.(#51) mrlujoak
Ne aggódj, nekem a V970 ennél sokkal porosabb, az USB port mellett megy be. De csak kikapcsolt kijelző mellett látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest